SKRIVET: 2009-10-27, kl 15:37:05 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Long time..

Länge sen jag skrev, nu igen. Men har inte riktigt känt för att skriva nåt innan jag satte lösen på bloggen.
Men nu är det ju gjort och det känns som om det kan bli mycke roligare att blogga igen! :)

Utan oönskade kommentarer. :)



Nu är vi precis hemkomna från lekparken nere på centrum, lekte Under hökens vingar kom med Micha, RAsmus & Ludde. Fick springa en hel del. Haha, men kul var det!


Igår var vi hemma hos kusin & Eliaz en sväng, o när vi gick därifrån så mötte vi upp Ida M & gick o köpte cigg & bara prata lite allmänt. Tror vi skulle ses idag, hon messade om det förut iaf :)


Annars händer det väl inte jättemycket, väntar på besked om Luddes glasögon, jag går på jobbgarantin & lyssnar på JÄTTE tråkiga seminarium. Men vad gör man inte för att få pengar?

Men om jag har riktig tur så kanske det finns en lösning på allt, genom arbetsförmedlingen har jag hittat en kockutbildning i stan, som är på 50 veckor. :) Ska undersöka saken mer, för är det något jag verkligen vill jobba inom så är de det där :)




Förutom det så hålls det på med rum-byte hemma för fullt. Har bytt ut Luddes spjälsäng mot en växa säng, och det blev lite väl trångt i hans lilla rum, men jag mätte & meckade en massa och kom på att min dubbelsäng bara är 1,60 bred, så den får gott o väl plats inne i lilla rummet. :)

Så Ida köpte med en förvaringshylla från ikea igår som ska va inne på Luddes nya rum, med en massa backar i :) Förut har alla hans backar stått på golvet och gjort att det inte finns mycke plats att leka på. :)
Blir nog bra när det är färdigt!



Ledig två dagar nu då från jobbgarantin, nästa gruppmöte är på fredag.
Så ska försöka hitta på något kul med min lilla fis! Vad det blir för nåt vet jag dock inte. Haha!


Nää, nog för mig!


/Sandra

SKRIVET: 2009-10-21, kl 18:08:28 | PUBLICERAT I: Sandras Gnäll

Lösen.

Hellu!

Tänkte bara nämna, att om du vill läsa min blogg i fortsättningen så får ni lämna en kommentar i bloggen med er mailadress.

För jag, tralalalaaaa, tänker skaffa lösen på min blogg. :) JUST för att det finns en person som kommer reta sig på det ;) barnsligt va?

Jo, men kan andra va barnsliga, så kan jag med!



Såå, vill du läsa, lämna din mailadress så skickar jag användarnamn & lösen när det blir dags för lösen, vilket blir inom ett par dagar! :)




Tuuudiluu! :P

SKRIVET: 2009-10-17, kl 14:34:14 | PUBLICERAT I:

Kul kul =D

Jaha ja, den så kallade "frågestunden" slutade med EN fråga, och den löd:

Anonym om Ni frågar, jag svarar.:
Hur många har du haft sex med?



Aaah, vilken kul & spännande fråga. Måste tagit fruktansvärt lång tid att klura ut. :)

Och svaret är: Tydligen tillräckligt många för att störa folk som inte har med det att göra :)



Bajs på det här & omoget folk :)

SKRIVET: 2009-10-15, kl 12:27:46 | PUBLICERAT I:

Ni frågar, jag svarar.





Kör väl som alla andra, en frågestund.

Ni får fråga precis vad som helst & jag svarar på allt.

Ni får kommentera anonymt om de känns bäst :)

SKRIVET: 2009-10-14, kl 12:30:22 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Barnlista.

Hittade en kul lista, igen :)





Född:
26 Juni 2007
Var: Norrkping
Tid: 17:23
Födselvikt: 3580 g
Födsellängd: 52 cm
Huvudmått vid födsel: 35 cm
Namn: Ludvig
Namnbetydelse: Berömd krigare
Andranamn: Oskar Stefan
Efternamn: Edengren
Ålder: 2 år & 3 månader
Nyligen lärt sig: Räkna till 14
Dagis: Ängslyckan
Vikt nu: Nästan 15 kg
Längd nu: 87,5 cm
Mammagris eller pappagris: Mammagris
Favoritbus: Kittlas
Favoritmat: Kassler & Sparris gratäng
Favoritleksak: Bakugan figurer
Favorit tvprogram: Svampbob
Favoritmusik: Baby Goodbye med EMD
Sover i: Blöja
Favorit person förutom mamma & pappa: Många favoriter
Barnvagn: Emmaljunga Crossway
Försäkring: Ingen alls än
Blöjor: Libero Up & Go
Hur många tänder: 18 st
Storlek i kläder: 92
Storlek i skor: 24
Syskon: Inga, vad jag vet ;)

SKRIVET: 2009-10-12, kl 15:16:21 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Världens bästa kille!

Ja det är han, MIN lilla gullunge! Världens bästa, duktigaste, underbaraste!


Idag har vi varit in till Ögonmottagningen på Vrinnevi igen. Dom två första gångerna har ju inte fungerat alls och Ludde har totalvägrat att låta läkaren genomför undersökningen.

Men idag fick Ludde lite lugnande medel en kvart innan undersökningen. Och det fungerade hur bra som helst. Mycket tack vare läkaren ska jag jag väl oxå tillägga. De två första vi hade var på tok för stressade och gjorde inget för att Ludde skulle tycka att det var "roligt" Men läkaren vi hade idag, var lugn och harmonisk, provade först apparaten för brytningsfel på morfar & sen mamma & till sist Ludde, som skötte sig exemplariskt.

Andra maskinen tog kort på ögonbottnarna. Han var lika duktig när de gällde den, även om den var lite krångligare.

Slutsumman av alltihop är iaf att Ludde är skelögd på höger öga. Vilket har gjort att hans syn på det ögat inte har utvecklats som det ska, så han är både översynt och astigmatism. Vilket innebär att han ser suddigt på både långt och nära håll.

Fick med mig recept hem på glasögon till honom, så i morgon runt lunch så ska vi till Oves Optik & prova ut bågar.
Har redan hittat ett par som jag tror kommer passa honom bra, ett par svarta lite mer fyrkantiga.

För vad jag har hört så ska de med runt ansikte absolut inte ha runda bågar, men sen om det gäller barn är ju en annan fråga ;) Men vi får se hur det blir och vilka han kommer få.


Över till annat:

Ska börja tvätta nu vid 16, har inte alls lust. Men jag måste ju tyvärr. Skulle ha hämtat ett stort torkställ hos kusin idag, men glömde bort det när vi kom hem från stan, får ta de en annan dag.


Nu ska jag ta mig en cigg & en kopp kaffe me Micha :D

SKRIVET: 2009-10-10, kl 20:36:28 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fullspäckad dag!

Vaknade vid 8 ungefär i morse, fixade och donade lite hemma :) Vid typ 13 följde vid med micha o danne o åt mat. Sen efter det åkte vi ut till michas bror tony, var där tills att ludde fick rycket och knockade mig rakt över käften så att en bit av min framtand gick av :S Gör fortfarande ont, och ilar som fan.

Så efter det skjutsade danne hem oss, o så var vi hemma ett tag, och ludde verkade astrött, så jag stoppade honom i vagnen och gick en promenad till dunderbacken, till kusin Evis med familj. Gosade lite med lilla Julia. (Blir fortfarande bebissugen när jah träffar små bebisar, haha) Och medans vi var där så ringde min kära VÄNINNA Daniel och frågade om vi ville äta tacos med dom nu ikväll, så dom kom och hämtade oss på dunderbacken o så åkte vi hit.

Så nu sitter vi här, har precis ätit. Eller ja, alla utom Ludde som fortfarande inte vill äta, han åt en fjärdedel av en tacos typ. :S  Tråkigt när han är så.

Ska strax knalla hemåt, och natta Ludde, sen ska jag bada och tända lite ljus och fundera över livet.

I morgon ska jag försöka ge mig ut på en promenad till syster o stefan, om dom ska va hemma alltså, fast dom har ju ingen bil för tillfället så, dom är väl inte så långt borta om dom inte är hemma :)


Nä, nu ska jag kolla facebook. Sen hem!


Mors&Goodbaj!

SKRIVET: 2009-10-09, kl 12:40:24 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Får inte...

I ordning på bloggen, för mycket mellanrum mellan allt.

Kan någon hjälpa mig?

SKRIVET: 2009-10-09, kl 12:06:30 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Bloggen är...

under konstruktion om någon undrar :)

SKRIVET: 2009-10-09, kl 11:15:21 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Grönt.

Är hos Ernst, eller Greta om man hellre vill kalla henne det. Dricker kaffe och skulle egentlige bränt en skiva, men kom inte så långt. :) Får ta det en annan dag. :)

Ska snart hem och städa i ordning lite, sen funderar jag på att svulla och gå o äta pizza med lillebror. Men vi får väl se om han hör av sig efter han varit på arbetsförmedlingen.

Annars händer det inte skitmycket idag, jag tror Amanda ska sova hos mig i natt. Ska ringa o kolla med henne hur vi skulle göra!

Helgen kommer väl bestå av mysiga höstpromenader :) Såå mysigt...


Jäjä, en liten uppdate iaf!


Hejhopp!

SKRIVET: 2009-10-07, kl 20:42:33 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

7:e oktober 2009

Sitter i soffan och ser på bonde söker fru. Ludde sitter bredvid och försöker bygga ihop sin tågbana. Vilket inte verkar gå så bra, med tänke på hans små raseriutbrott. Haha. Men alldeles snart ska han få en flaska välling o sen i säng. Dags för dagis för lille herrn i morgon. :) Idag har vi inte gjort mycket mer än att varit ute hos mamma o pappa. Kom hem strax innan 20. Skönt att komma hemifrån lite o slippa sitta hemma o glo. I morgon ska ludde som sagt till dagis och jag ska plocka i ordning lite hemma. Och se till att tvätta all tvätt jag har. Skulle ha tvättat i måndags, men glömde bort det. Bokade en tid idag, men då är det nån som tog min tid som VANLIGT. så i morgon har jag tvättid mellan 9-13 i michas tvättstuga, så får se till att inte glömma bort :) HATAR verkligen det här med gemensam tvättstuga, har alltid gjort och kommer väl alltid göra. Men går det som jag vill så får hyresvärden ta bort mitt badkar, så jag får in tvättmaskin i badrummet. Ska nämligen köpa ida o stefans skitbilligt :) Annars då? Jo, jag blir bara mer och mer punkt över min älskling, han kan nu räkna till 14 själv, han vet hur siffran 4 ser ut, han kan klä av sig ytterkläder själv, och försöker till och med ta på sig blöja själv :) Hans prat har utvecklats jättemycket på kort tid. Han kan nåt sjukt mycke ord och nästan allt han säger nu är i tvåordsmeningar eller ibland längre meningar! Han är så duktig mitt lilla hjärta! :) Nu går han dock bajsat, och det kan han ju inte ta hand om själv, så det är val bäst jag byter på honom. ;) Byebye!

SKRIVET: 2009-10-06, kl 21:08:16 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

09.10.06

Nu längtar jag nåt fruktansvärt efter julen. Ännu mer efter första snön. Kan den inte komma snart?