SKRIVET: 2009-07-29, kl 16:21:49 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Långt mellan inläggen..

Ja det är det allt, men nu är vi hemma hos mor o dom och ska grilla. Så jag kan nog knåpa ner ett par rader senare sen, när jag vet vad jag ska skriva!

Kan iaf säga att jag fick världens största chock idag, 2 år sedan. Trodde aldrig mer jag skulle höra ifrån dig, men jo så blev det visst.


Men man blir väl chockad till och från hela livet antar jag! :)

SKRIVET: 2009-07-26, kl 17:21:22 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Trött, sur och irriterad!

Vissa gånger när man har tvättstugan så är Ludde hur hjälpsam som helst. Knallar upp och ner för trapporna, fram och tillbaka till tvättstugan. Men sen finns det dagar som den här. Då han gör allt för att jävlas. Jag måste bära på honom. River ut rentvätten på golvet o en massa sånt. Och när jag säger ifrån så slår han mig. Det är så jag blir galen. För jag vet inte vad jag ska göra när han slagit till mig, säger jag ifrån om det så slår han bara mer. Jag är så trött på att behöva tvätta i huset bakom det jag bor i. Först ner 3 trappor, med tvätt och unge på armen. Sen bort till källaren på andra huset. Samtidigt som Ludde trotsar. Sen samma visa när tvätten är klar. Antingen får hyresvärden fixa tvättstuga i mitt hus. Eller så får dom riva ut mitt badkar och sätta in tvättmaskin. Jag är så trött på det här!

SKRIVET: 2009-07-25, kl 23:10:43 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Pistvakt & Sjukan.

Två program som ses nu. :) Så jävla kul. Varit en lugn dag. Var hemma hos mamma o dom och firade amanda förut, sen åkte hela familjen till Hjortkvarn och åt glass. :) Sen åkte vi hem till mamma o dom igen några timmar o så skjutsa mamma hem oss efter det. Igår var vi i stan typ hela dagen, med amanda, sofie och christoffer. Skulle kolla efter kläder till Ludde, och nåt åt mig själv. Men jag hittade bara strumpor åt Ludde. Och två linnen till mig själv. Så när jag kom hem gick jag och hämtade ut paket på statoil istället. Hade beställt 3 par plyschbyxor i olika färger, 2 tröjor och ett par shorts från lindex. Till Ludde alltså ;) blev jättenöjd. Idag när vi var hemma hos mamma så beställde jag lite kläder till mig själv. Hittade ett par jeans som förut kostade 399, Men som var nersatta till 79 kr. Haha. Så jag är nöjd. :) Äsch. Nu ska jag se klart på pistvakt. Godnatt.

SKRIVET: 2009-07-23, kl 13:59:02 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Rensning.

Jag är en sån där som skjuter upp saker till senare, hela tiden. :) Men nu tog jag mig kragen och rensade ur Luddes byrå. Och det blev en del undanstoppat. EN HEL KARTONG! Snacka om att det behövdes rensas ur nu. Det var massor för små kläder som av någon anledning hamnat längst ner ;) Haha. Så nu finns det plats för nya kläder iaf. Ska se vad jag hittar i morgon. Nu ska jag ge ludwig lite mat. Sen går vi nog ut en stund. Hejsvejs.

SKRIVET: 2009-07-23, kl 10:13:25 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Torsdag.

Godmorgon! Seg dag idag. :( Vi vaknade runt halv 9 i morse. Men sen dess har vi inte hunnit med mycket. Ludde har fått frukost, fått blöjan bytt. Men mer än så har det inte blivit. Får se vad dagen har att erbjuda idag. Var till lekparken hela eftermiddagen igår, med Sandra o Nattis. Skitkul! :) Så vi pratade om att gå dit idag igen, Men vädret ser inte allt för lockande ut idag. Så vi får se vad som händer. Annars får det bli städdag idag istället, vilket verkligen behövs. ;) I morgon ska vi in till stan med Sofie en sväng. Ska bli trevligt. Ska främst titta efter kläder till Ludde, Men jag själv behöver nog titta efter ett par jeans iaf. :) Nä, om man skulle ta tag i det som behövs göras då. Rentvätt exempelvis. :( Skriver senare. /Sandra

SKRIVET: 2009-07-22, kl 10:56:04 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Vad är det för en dag?

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag! För det är Amandas födelsedag! Hurra hurra hurra! Hurra hurra hurra! Grattis på 18årsdagen lillasyster!

SKRIVET: 2009-07-21, kl 14:32:58 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

........

"Du var det första jag tänkte på när jag vaknade i morse" Gulligt. Kan faktiskt inte sluta le. Vi ska ses när jag tvättat klart. Ska bli trevligt. :)

SKRIVET: 2009-07-21, kl 12:55:01 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Spännande.

Date med ... idag då. Får se hur det går. Är nervös, fastän jag inte borde. :) Spännande iaf.

SKRIVET: 2009-07-20, kl 22:37:01 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

En sak stör mig.

Och det är fan Du. Att du orkar.. Fattart inte.

SKRIVET: 2009-07-20, kl 21:38:25 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Mamma & Ludde.

Det är Luddes nya favorit mening, blandat med: Mamma, älskar dig. Det är såna meningar som gör att man förstår varför man blev mamma. Det är helt otroligt underbart :) Idag har vi varit ute och gått en massa. Först ner till soc, sen upp till ida och drack kaffe. Sen upp till netto o köpte vitkål, stannade och pratade lite med laila, Sandra och Danne på vägen hem, sen vidare hem och lagade kålpudding, vilade en snabbis på soffan, sen ut och upp till viberga och handlade blöjor, sen hem igen. Det är typ så dagen sett ut. Blandat med blöjbyten, diskande och badande av unge. Nu sitter jag i soffan och ser på tv, har precis noprat ögonbrynen. :) I morgon ska jag till vallonbygden och säga till om golvet i vardagsrummet, antingen får dom byta själva, eller så får dom ge mig material så får pappa och ida göra arbetet :) På fredag ska jag åka in till stan en sväng och glo. Ska köpa lite kläder till Ludde för presentkortet han fick när han fyllde :) Sofie ska eventuellt följa med. Hon behövde ändå dit in och köpa smycken. Så vi får se hur det blir. Nu ska jag sätta fötterna i ett fotbad. :) Godnatt.

SKRIVET: 2009-07-19, kl 20:46:00 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

ZzzZzznark.

Ludde sover i mitt knä. Han somnade precis, precis nyss. Skönt. Jag ska passa på att lägga mig i ett bad. Sen vetetusan, ska kanske passa på att byta gardiner i köket? Nu har jag iaf taklampa i alla rum. Richard var här förut och satte upp 4 stycken. Tack! :) Sen efter det gick vi upp till Richard för att kolla på hans minilägenhet, och den var verkligen liten. 23 kvm. Skulle aldrig kunna bo så litet. Tacka vettja ettan jag bodde i, på 45 kvm :) Nä nu ska jag lägga Ludde. Hörs i morgon. Puss Sandra

SKRIVET: 2009-07-19, kl 08:08:39 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kl 07.12

Blev jag väckt av min lilla huligan. Han stod breve sängen och sa upprepade gånger: Vet du, vet du, vet du? Sakta men säkert vaknade jag till liv och kunde knalla upp. Skruttungen har fått frukost och leker för fulla muggar. :) Idag blir det storstädning, ska bara vakna till ytterligare lite till med en kopp kaffe tänkte jag. Annars blir det väl rätt lugnt idag, vädret är ju skit så nåt ut o leka lär det inte bli. Skriver ett par rader senare. Ciao.

SKRIVET: 2009-07-18, kl 09:07:49 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Önskelista..

Liten smidig bärbar dator?
Bågon som har en till övers?

SKRIVET: 2009-07-16, kl 13:25:12 | PUBLICERAT I: Bilder

Lite bilder..


Ludde när han trivs som bäst, i vattnet! :)


Badar


Gulle!


Nya posen han övat in :)



Så här hittade jag Ludde efter frukosten för ett par dagar sen, haha. Det var svårt att hålla sig för skratt samtidigt som man skulle förklara att sådär får man faktiskt inte göra. :)



Potträning pågår för fullt :)

SKRIVET: 2009-07-14, kl 23:39:53 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kolsyrat vatten..

dricks för fulla muggar. Har varit så törstig och sugen på nåt gott att dricka typ hela dagen. Sen framåt kvällen åkte mamma och pappa iväg och handlade och köpte kolsyrepatron. Så nu kan man använda soda-streamen här hemma igen. Gottit!

Var hemma en sväng förut under tiden mamma och pappa handlade, plockade ihop mer kläder, packade ner mer välling, satte upp tvättid och hämtade post. Så nu är det sagt att vi ska vara här ute tills på fredag och åka hem då, efter grillfesten hos farmor, som för övrigt blev flyttad från lördag till fredag :)

Så från och med lördag blir det så där ensamt igen som det alltid blir när jag sovit hos mamma och dom några dagar, det känns som man är bortglömd av varenda själ första dagarna hemma, haha.
Får väl göra lite mer väsen av mig eller nåt sånt.

Nä, nu ska jag äta ägg. Blev sugen på det förut (?) Sjukt nog!

Ha det så bra!

SKRIVET: 2009-07-14, kl 13:59:12 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Frisyr.

Nu har jag bestämt mig för att gå till frissan och klippa mig, hoppas bara att jag blir nöjd.
Frisyren jag vill ha, eller något liknande åtminstone är:




SKRIVET: 2009-07-14, kl 13:27:54 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Ensammen.

Sitter här alldeles ensam en liten stund. Otroligt skönt. Mamma ligger uppe och tar en powernap, pappa håller på och lagar farfars bil, kalleballe sover, amanda irrar omkring ute nyvaken, och johanna och mathilda tog precis med sig Ludde ner till sjön så han får plaska och leka lite.

Blev bjuden tillsammans med mamma och dom hem till farmor och farfar på grillfest på lördag, ska bli trevligt faktiskt. :)

Nää, nog för nu. Ska försöka få tag på syster, se om hon har lust att hämta oss här ute.
Kom på i morse att jag ska till Ida och Kevin idag, på kalas. För lille killen fyller ju 1 år idag! Grattis!

Ciao.

SKRIVET: 2009-07-13, kl 18:19:18 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Ovanligt..

tittar man ut på tomten här ute i gultebo så kan man se något mycket ovanligt.
min mamma klipper gräset, med en vanlig gräsklippare. :)
något jag inte sett på ett par år kan jag ju säga ;)

kan ju bero på att det annars är pappa som klipper och att åkgräsklipparn han vanligen änvänder är trasig. ;)

SKRIVET: 2009-07-13, kl 13:50:57 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Stegräknare..

Jag vill ta tag i det här med att motionera ordentligt. Men jag skulle vilja använda mig av stegräknare.

Lämna jättegärna tips på en stegräknare, var du köpt den, vad den kostar o så där :)

SKRIVET: 2009-07-12, kl 22:36:58 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Jag vill oxå..

ha en karl. dom sägs vara bra till mycket. så jag tänkte ge mig ut och titta efter någon bättre begagnad :)

skämt å sido, men lite sällskap vore inte fel.




kväll här i gultebo, är lite småtrötter efter natten som var, tydligen så var Ludde det oxå, han somnade typ mitt i ett blöjbyte, men mormor höll honom vaken så han fick en flaska välling innan han somnade i hennes famn. skruttunge. nu sover han iaf, och jag hoppas att han kommer att göra det resten av kvällen/natten.


Nä, mer intressant än så blir de inte nu.

Mors&goodbaj!

SKRIVET: 2009-07-12, kl 14:10:42 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

.

Natten i natt var helt klart den värsta någonsin.

Ludde vaknade vid 02, somnade inte förrän straxt efter 05, och då hos morfar.
Jag var, och är slut. Har ont i huvet och har typ inte lust med nåt alls idag!

Så idag får han minsann inte sova middag, vägrar att samma sak ska bli i natt. Ujuj, då dör jag.

Nää, nu ska jag gå och röka!

SKRIVET: 2009-07-12, kl 00:38:30 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Late..

Uppe sent igen, antagligen för att det är helg och det finns liksom inget viktigt planerat att göra i morgon.
Borde iaf sova, har ju en liten herre som fått för sig att bli morgonpigg, haha. Men det är bara att bita ihop, se glad ut och gå upp med honom. Dock var det inte lika lätt att se glad ut i morse när jag vaknade. Då hade han minsann skitit blöjan full, och det är ju inte väldans trevligt. haha

Amanda, jag och Johanna sitter och kollar på Ghost, eller ja, jag sitter ju här för tillfället, men ändå.
Sjukt bra film alltså, trots att den är rätt gammal. Men det spelar ingen roll vilken gång i ordningen jag ser den så slutar det med att jag tjuter som en liten barnunge :)

Åååh, jag har hittat ett jättefint halsband jag vill ha. Med ett ganska stort hjärta med sitt barns namn och födelsedatum i. Men jag har verkligen inte råd att beställa det nu. Men nån gång framöver. O sen är jag inte säker på vart jag vill beställa ifrån, finns ju massor med sidor på nätet med fina namnsmycken. :)

Ni som har namnsmycken, med era barns namn på, var har ni köpt dom?

Äh
, nu ska jag läsa ifatt lite bloggar och se vidare på filmen!
Godnatt.

SKRIVET: 2009-07-11, kl 15:53:42 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

11:e Juli..

Är fortfarande hos mamma och pappa. Vädret är skit, så det blir mest att vara inomhus, sitter för tillfället och väntar på att blandfärsen ska tina upp så jag kan göra köttbullar, potatis och brunsås till middag. muums.

Trots det tråkiga vädret, så var det en liten herre, endast iklädd blöja som följde med mig och mamma ut på trappen i förmiddags, men blev inte långvarig på trappen..

Ner för trappen, ut på grusgården och i en vattenpöl :) Sen springa som en tok över gräsmattan, fastän att det regnade lite.
Men, jag antar att det är okej att låta sitt barn göra så när man är ute på landet, där ingen ser ;) Skulle det hända i Finspång, skulle man väl ha Soc hängandes på dörrn efter 10 minuter. Så tacka vettja landet. Där man kan va som man är :)

Nää, om jag skulle ta o gå och kolla till hur det går för blandfärsen då!
Skriver väl lite mer när vi ätit och allt sånt!

Hej så länge!

SKRIVET: 2009-07-11, kl 02:18:46 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Ärlig..

Jag ska vara fullkomligt ärlig över vad jag känner just nu..

Jag vill vara barnledig, ensam och sluka en flaska vin och bara tänka.

Vad skönt det vore......

SKRIVET: 2009-07-10, kl 22:03:57 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

10 dagar sen sist!

Ja, så länge sen var det jag skrev något. Men har inte rikigt haft lusten att skriva nåt. Har inte heller vetat vad jag skulle skriva. Så det fick vara. Men nu är läget lugnt, Ludde är med morbror Kalle så då passar jag på att skriva ett par rader. :)

Inte för att det hänt så värst mycket sen sist, men ändå :)

Ludde har iaf påbörjat potträning. Det har inte hänt nåt än, men han är inte rädd för pottan längre, och han tar gärna av sig blöjan för att provsitta ett par, hundra gånger i kvarten :) Samtidigt låter han "ksssss" och säger att han kissar :) Gullgrodan! Det lär väl inte dröja innan det kommer lite kiss i pottan, och då förstår han nog att det är det han ska göra! :)

Jaha, och då var höstplanerna färdiga, det är nästintill helt fixat och klart.
Jag ska börja plugga i höst igen, med blandade tankar och känslor. =S
Det känns som om varenda jävel är negativa till mitt beslut, så det är väl värt att satsa ordentligt, för att bevisa för dom att det kommer att gå bra. Och att det kommer att vara värt att ta studielån, NU ska jag lyckas. En-två månader med försörjningsstöd kan jag gå med på, men inte längre. Det fungerar inte.
Kurserna till skolan är dock inte valda än, men så fort jag har på papper på att jag får studiemedel så ska jag ner till skolan och prata med Kerstin.

Jaa, vad har vi gjort mer om dagarna då, inte värst mycket faktiskt. Bara lekt, gosat och pysslat med allt vardagligt som behövs.

Nää, nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer.
Får väl uppdatera när jag vet vad jag ska skriva :)

Jag älskar er  Ludde, familj och vänner!