SKRIVET: 2009-04-29, kl 19:54:18 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Update..

Dagen fortsätte med en snabbkaffe hos micha sen stack vi allihop, jag, micha, Danne, pata, rasmus, Ludde, johanna, pontus och leon till vibjörnsparken så barnen fick sparka boll. Den som såg löjligast ut var patrick, Haha. Den som försökte se ballast ut var Ludde, gick o spände sej som tusan. Sen gick vi hem, åt lite och nu sitter jag här. Småtittar lite på vänner, Ludde bygger med sitt lego. Ska snart tvätta av Ludde och lägga honom i säng. Om jag inte går ut en sväng och söver honom i vagnen. Nä nu vill mitt hjärta att jag ska lyssna när han räknar, så det är väl lika bra ;) godkväll!

SKRIVET: 2009-04-29, kl 12:11:32 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kuckelikuuu!

Onsdag idag då. Veckorna bara springer iväg. Jag vaknade vid 8. Ludde sov vidare. Tills att ida kom. Käkade frukost tillsammans o sen har vi bara slappat o pratat skit typ. Ludde fixade sin egen frilla förut med lite spray, ser mer rufsigt ut, men ändå ;) måste klippa den lilla herrn snart. Det växer ju som ogräs. Ser förjävligt ut nu :( Trodde att jag skulle få en bebis utan hår när han föddes, men inte då. En stor peruk fick han typ, och det har hängt i. Vi klippte honom första gången när han var 8 månader. Då såg han ut som en liten flicka o kunde ha både tofsar o flätor, Haha. Sen dess har jag nog snaggat honom 7-8 gånger. Han har helt sjukt mycke hår. :) Idag händer inte så mycket, ida skulle handla med blöjor o komma förbi med sen. O efter det ska jag till ica o skicka iväg lite saker :) ska ringa soc o tvinga dom att hjälpa mej nu när det krisar. Aja, skriver väl ett par rader ikväll :)

SKRIVET: 2009-04-28, kl 15:25:41 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Tuesday..

tisdag idag, en helt vanlig dag.

Ludde var hemma från dagis både igår och idag, eftersom han kräktes världens mega spya i söndags, trodde först att han blivit magsjuk för att han kändes jättevarm samtidigt. men så fort han hade spytt så var han som vanligt igen, men han var ju iaf tvungen att va hemma två dagar från dagis i fall det var nåt smittsamt iaf.
Han skulle ha gått till dagis i morgon egentligen, men jag pratade med BVC förut idag, så jag ska dit i morgon med plutten, för att kolla upp hans högra öga, eftersom han skelar lite med det. Blir nog väga och mäta samtidigt. Ska bli kul att se hur stor min "lilla, lilla" bebis (stora pojke) blivit. haha. Skulle tippa på att han väger ungefär 13500g och är 85 lång. han är ju inte speciellt skitlång, haha.


idag har det varit visning på min lägenhet, vet inte om tjejen skulle ha den eller inte. mej spelar det ju ingen roll eftersom jag flyttar till större så är det ändå ingen uppsägningstid. skönast är väl egentligen om det inte är nån som ska flytta in direkt efter så man slipper stressa med allt, men å andra sidan så är det ju bara två trappor upp som jag ska flytta. :)

sitter och klurar på om jag behöver adressändra när jag som sagt bara flyttar upp, det är ju fortfarande samma adress!? Någon som vet?

Aja, i viket fall som helst så längtar jag supermegajätte mycket nu tills jag får flytta, det är bara 4 veckor och 5 dagar kvar tills jag får nycklarna :) ska bli såå kul alltså, har nog aldrig varit så glad över att flytta som jag är nu.


Skönt att jag fick tag på sängstomme iaf, ska köpa billigt av Jocke, skitfin är den, med två tillhörande sängbord i mörkbrunt och svart, kommer bli sååååå snyggt i sovrummet, eftersom fondtapeten där är mörkbrun och svart, och golvet är ju mörkt trä :)

Ida och jag har pratat om att göra om i Luddes rum vartefter, hans tapet påminner om nån kökstapet och passar inte direkt till ett barnrum, får se vad vi hittar på för skojigt till hans rum.

Nu är vi hemma hos Micha och Danne, Micha ringde förut och frågade om hon fick bjuda Ludde på mat, och det är väl klart, Ludde har ju blivit så knäpp med att äta hemma nu så jag är glad om han äter överhuvudtaget.
Han skulle få kassler, potatis och vitsås, ångrar nästan att jag käkade hemma. hahaha.


Nä, om man skulle gå och kolla om det finns nåt färdigt kaffe. Är lite småsugen!


Over and out!

SKRIVET: 2009-04-26, kl 17:58:59 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fortfarande rätt dålig..

Men lite bättre ändå, huvudvarken är nästan borta, förutom om jag reser mej för fort, Haha. Har ätit skräpmat och dricker cola för fullt. I hopp om att vakna till liv ordentligt. Ska snart klä på Ludde och gå till affären o köpa schampo. Sen hem och bada Ludde, sen natta för kvällen. Dagis i morgon igen. Ska tvätta under tiden och dra rätt lite här hemma. Och sen SKA jag ut på långpromenad. Såg mej själv på kort från igår, hua. Lustigt att det inte känns lika illa som det ser ut. Hmm. Vill inte va tjock längre iaf. Nu ska jag ta tag i det. :) Nog för nu. Kram Sandra

SKRIVET: 2009-04-26, kl 11:43:08 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Bakfull..

Nåt så fruktansvärt bakfull. Festade igår iaf, fastän det inte skulle ha blivit nåt. Men det löste sej helt plötsligt med barnvakt och pata stod för ölen, blev en lyckad kväll hemma hos micha och danne.. utgång på hotellet efter, var riktigt kul den här gången, inte allt för mycket folk och helt okej musik. blev bra med andra ord.

dagen idag är ingen höjdare, mår inte dåligt eller så, men jag har såååån grym huvudvärk, men det går väl över det med nån gång.

fick en chock i morse när jag kom hem och det stod en kille i tjejkläder, noprade ögonbryn, långa naglar och rakade ben och torkade min spis. en av amandas kompisar tydligen. haha. lite too much i mellanåt, men samtidigt jätterolig ;)


och Luddeskrutten kom hem vid 10 typ, låg och sov så fint i vagnen och vägrade vakna, men efter att han fick syn på min godispåse så blev det liv i han, haha.


Ska dricka lite kaffe nu, och försöka vakna till liv.


Skriver kanske senare!

SKRIVET: 2009-04-24, kl 20:56:00 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fredag kväll..

Och jag är trött, irriterad, rastlös och sugen på cola. Men jag orkar inte gå till affären och amanda är inte så sugen på att gå heller. Dagen idag har väl inte innehållit så våldsamt mycke, Ludde var på dagis mellan 8 och 11. Vi har varit ute och gått massor idag me, skönt som tusan. Nästintill lite väl varmt, fast hellre det än snö. Nä, orkar inte skriva mer. Ska vänta på att Dude, where's my car börjar, har sett den 100 gånger. Men den är fortfarande lika kul. Nog för mej. Goodbajs.

SKRIVET: 2009-04-22, kl 17:54:57 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Som vanligt..

Det har inte hänt nåt skit intressant direkt på sistone. Dagarna flyter på som vanligt. Ludde har varit på dagis både igår och idag mellan 8 och 11.

Jag har rensat i garderoben igen, har inte skitmycket kläder, men jag vet ändå inte hur jag ska få plats med allt, eller hur jag ska ha det. Slutar jämt med att kläderna ligger i en enda röra i garderoben iaf. haha.


Ska ta en promenad till affärn sen och köpa kaffe och sopsäckar, så jag kan slänga massa skit, flyttar ju om lite drygt 5 veckor! Lääängtar såååååå mycket!



Nu är mitt enda problem ekonomin. Vet inte hur jag ska styra upp den, hmm. Ska söka en sjuhelvetes massa jobb. Skulle nog va glad för vad som helst, bara man visste att man hade pengar varje månad.


Och inte nog med det så kom en såååååååååååååååå hääääääääääääääääääär stooooooooooooooooooor telefonräkning idag, mindre kul kan jag lova. men jag ska lösa det på nåt sätt.


Grattis till kusin Evis, som igår kväll fick en liten Julia. Hoppas allt gick bra!



Nog för mej! /Sandra

SKRIVET: 2009-04-19, kl 15:13:32 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Guitar hero..

Har suttit och spelat guitar hero med micha en stund, det är helt sjukt roligt och det är nästan så att det är beroende framkallande, haha!


äntligen så är min blogg omgjord, tack vare Sandra, hur snällt som helst, eftersom jag själv fatta noll vad det gäller sånt ;) haha


äh, nu ska jag glutta runt lite här medans lillemannen sover!


Adios!

SKRIVET: 2009-04-17, kl 13:43:50 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Bilder..


Så här munter var min lilla Ludde häromdagen, när vi hade tvättstugan, vägra gå en meter! haha


Och så lite bilder från när vi satt på balkongen häromdagen :)






och så en bild på den ooootroooliga syster ida, i en babysitter på babyproffsen. hahahahah




:)

SKRIVET: 2009-04-16, kl 20:33:37 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

En önskan..

Jag vill ha en ny soffa. Jag hatar den jag har. Jävla nersutten hörnsoffa i ful färg. Jag vill ha en ny, helst en tresits med fåtöljer till. En sängstomme till dubbelsäng skulle inte heller skada. Ångrar att jag sålde min. Fan.

SKRIVET: 2009-04-16, kl 15:48:36 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Badhuset..

Ganska nyligen hemkomna från badhuset. Var där i 1½ timme typ. Det räckte och blev över. Men kul nog så funka det med Ludde och vattnet den här gången, lille skrutten vågade åka rutchkanan flera gånger, en gång med mamma men det gick inte så bra, så danne fick åka resten av gångerna. sen var vi i lilla bassängen med, där det bara var 90 cm, där gillade Ludde att va iaf och han vågade till och med hoppa från kanten :)

precis innan vi skulle gå upp så skulle jag åka tillsammans med rasmus i forsen, har ju åkt där hundra gånger utan att slå ihjäl mej åtminstone, några skrapsår men det kan jag leva med. men idag gick det inte lika bra, med rasmus i knät for jag in i väggen, med mitt knä först, fy f*n va ont det gjorde, och gör ska jag väl säga, är jättesvullen nu och det gör ont när jag går.. =/ men jag överlever nog det oxå!

i duschrummet sprang Ludde omkring och fjantade och var livrädd för duscharna, haha. sprang oxå och slet i en tants badkläder som hängde på en krok och sen asgarvade. Knäppunge!


Nää, nu ska jag dricka lite mer kaffe och invänta micha och danne, så jag kan gå hem och laga mat!


Ha en bra dag!


Kram

SKRIVET: 2009-04-15, kl 22:44:56 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Jävla äckel...

Jag hatar spindlar. Små, stora. Det spelar ingen roll. Alla är lika jävla vidriga. Speciellt sent på kvällen, nere i tvättstugan. Med sällskap av Micha, och efter 10 liter tårar så kunde jag till slut hämta min tvätt. Men jag är fan fortfarande skakis, jävla dunderspindlar. Minst 4 meter mellan ögonen eller så, nä.. Haha. Fast det är bland det största jag sett. Usch. Kommer aldrig mer tvätta i den tvättstugan, har hänt tidigare oxå, fast då inte micha bodde här och evis fick traska från hårstorp för att följa med mej ner i källaren.. Det må va löjligt alltså, att vara så rädd för spindlar. Men jag vet inte hur jag ska komma över det? I morgon ska jag ringa vallonbygden och fixa nyckel till andra tvättstugan. För övrigt, så somnade Ludde tidigt idag, sover han bara bra i natt så blir det dagis i morgon. Godnatt.

SKRIVET: 2009-04-15, kl 19:35:17 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Skön kväll..

Kväll, snart sovdax för lilleman. Skönt. Ska fixa med sista tvätten och sen ta mej ett låååååååååångt bad.

Skulle ha varit effektiv och tvättat massor idag, men icke. Luddes humör är i vägen. Dagis för den herrn i morgon kan jag lova!


Aja så är det....

SKRIVET: 2009-04-15, kl 13:23:49 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Äntligen går det framåt..

Tjejen från soc, som håller i faderskapsutredningen ringde precis nyss med nyheter. Nu ska vi upp i domstol. Inget annat har hjälpt hittills. Jimmie är inte det minsta hjälpsam. Så nu ska advokat kontaktar för att få det att fungera. Hoppas bara att det går hyfsat fort. Har väntat länge nog nu. Inte för att det innebär någon skillnad för Ludde och mej, men det ska bli så skönt att äntligen få papper på att det är klart, o att Ludde hur det än är har en pappa. Känns både jobbigt och skönt det här. Bra att det blir av iaf. Nu kallar tvättstugan, bäst att skynda. Har hur mycke tvätt som helst. Suck.

SKRIVET: 2009-04-14, kl 20:54:32 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Shit, vilken natt!

Så här är det, jag vet att det kanske inte anses vara inom de "normala ramarna" att vara ensamstående förälder, frivilligt. Men jag gillar det faktiskt. Och jag brukar verkligen inte gnälla över att jag är det heller. Jag tycker vardagen fungerar precis lika bra som för alla som är mamma och pappa. Men i natt, kunde jag ha gett vad fan som helst för att ha haft en pappa med i bilden. Ludde har alltid sovit bra på nätterna, redan när han bara var en månad gammal så sov han hela nätterna igenom, men i natt vägrade han. Han somnade ganska tidigt på kvällen och när jag själv skulle gå och lägga mej, runt elva, så vaknade han så klart. Gjorde ingen stor sak av det, han brukar somna om ganska fort när jag ligger bredvid om han vaknar till. Men inte i natt, han gapade och skrek, viftade med armar och ben, slet mej i håret sparkade vid ett tillfälle mej i ögat, nöp mej, rev mej samtidigt som han illtjöt. Klockan 4 i natt somnade han, äntligen. Det här var ärligt talat den jobbigaste natten någonsin under Luddes snart två år. Jag har varit trött och sur typ hela dagen, och samma sak med lilleman. Ingen kul dag med andra ord. Blev inget dagis för Ludde i dag, eftersom att ingen av oss hade ork för det. Usch, hoppas på en bättre natt i natt, så han får gå till dagis i morgon iaf. O så är det dags att tvätta i morgon, 11-16, men funderar på om jag ska kolla om morgontiden är ledig med, dumt att boka dubbelt men jag måste tvätta sängkläder och mattor oxå. Tar en stund eftersom jag inte vill tvätta i den gamla maskinen där nere. Nä, nu är det snart dags för dubbla avsnitt av DHW, o de kan jag ju bara inte missa. ;) Godkväll!

SKRIVET: 2009-04-13, kl 21:53:11 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Slut..

Då var denna måndag oxå över då och i morgon börjar den så kallade vardagen igen. Det ska faktiskt bli skönt. Idag har vi tagit det ganska lugnt. Utan att jag märkte i morse så satte Ludde igång och leka när han vaknade och jag fick visst slumra vidare. Det är väl det som är en av fördelarna med att för tillfället dela sovrum ;) Haha. Nä men efter det gick vi upp och åt frukost, efter det gick vi bort till micha med pengar, i väntan på att ida skulle komma. Drack kaffe o snackade lite med henne tills att hon skulle ner o jobba. Då passade jag på att dra ut Ludde i friska luften, inte för att han var sen på att vilja gå ut, gick omkring ute på gården o lekte i sandlådan och pratade lite med förra grannen. Efter det så sov min skrutt middag en sväng o när han vaknade så tog vi med rasmus till affären och handlade lite grejer till att göra sallad, sen hem och mötte ida igen och börja med maten. Lite kaffe på det o sen knallade hon hem, och här ligger jag på soffan och bloggar. Ska snart se på ballar av stål och sen blir det sängen, ska ju upp tidigt i morgon, Luddelito ska ju till dagis. :) funderar på att gå ner och hälsa på gruppen i morgon efter att Ludde slutat dagis, men vi får se hur det blir. Annars får det bli en promenad bara :) aja, godnatt då! Kram

SKRIVET: 2009-04-12, kl 20:40:45 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kaffe..

för att piggna till, klockan halv nio på kvällen är rätt illa. men jag behöver det verkligen. huvet och kroppen har inte riktigt lytt varandra idag, jag är rent ut sagt bakfull. som en idiot. men det gör inget, för det var kul igår iaf.

Skulle inte ha gått ut egentligen, så vid fyra tiden slängde jag i en maskintvätt med kläderna Ludde fick efter Nilo, men innan maskinen var klar, och klockan var typ kvart i fem så låg jag på soffan och spelade spel på mobilen, kände bara att jag var nåt fruktansvärt trött, Ludde sov redan, sen halv fyra. Rätt som det var slocknade jag visst, vaknade till av att det ringde, och kollade på klockan, O DEN VAR HALV SJU =O, Ludde sov fortfarande så det var bara att väcka honom, o sen såg jag att jag fått mess från amanda där det stod "fixa skjuts så är jag barnvakt", micha fixade det direkt, fixade öl och tequila av ida, sen var det bara att skynda på och göra sej i ordning.

kom ner till johan vid nio typ, micha sa att jag var tvungen att dricka som en tok, och det gjorde jag visst. fyra öl och 5 tequila på en halvtimme, så man kan nog påstå att jag hann i fatt dom andra, hahaha. men jag mådde bra och full blev jag.

när det närmade sej utgång så ville micha gå hem, och jag förstår henne, hon drack cider hela kvällen, vilket resulterade i att hon var lika nykter som när hon började, och danne var tydligen lite för full, så dom åkte hem, johan låg på toan och spydde och kvar stod bara jag. johanna och madde. men det gick det med, så vid elva gick vi till hotellet, var huuuuuuuuuur mycke folk som helst, nästan så det blev lite för mycket, så vid ett tiden gick vi därifrån, käkade på grillen o sen åkte vi hem. skönt.

allt hade gått bra med ludde iaf, mathilda låg och sov på soffan och amanda var nära på att slockna hon med när jag kom, så det blev en sjuk mängd vatten, sen läggdags. :)


vaknade tack och lov utan huvudvärk idag iaf :) har bara varit jätteseg hela dagen, känns inte som om jag blivit människa än, men det är jag väl i morgon hoppas jag. :) ska ta o stoppa ner ludde i vagnen strax och knalla till filmgiganten och köpa cigg, börjar känna en liten liten abstinens nu, haha!


aja, skriver väl ett par rader i morgon igen!


Hejsvejs!

SKRIVET: 2009-04-10, kl 12:35:58 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Idag känns det..

som om jag skulle vilja gå och skjuta mej själv. mina ögonlock är tunga som bly, huvudet dunkar och allt känns bara jobbigt efter igår, och nej... jag är inte bakfull.. jag har bara gråtit så pass att jag nog är på gränsen till uttorkning.



jag vill ha det som det var förut, men går det att fixa igen, eller?

SKRIVET: 2009-04-09, kl 18:15:32 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Hello..

här är jag igen, sitter hemma hos micha och kollar på blocket som en tok. och Ludde leker med Rasmus :)

försöker hitta en smidig vagn till ludde nu när Sofie ska köpa min Emmaljunga, vill helst av allt ha en Brio Race men jag hittar ingen som jag gillar priset på tyvärr. Men det är bara att glutta vidare :)


Gårdagen var kanon, Ludde var på dagis mellan 8-11 och efter det kom Ida och Mathilda o så drog vi till Busfabriken. Ludde var inte jätte imponerad, men bollhavet och rutchkanorna var han nöjd med! Vi blev kvar där inne nästan två timmar iaf, sen var vi allihop hungriga, trötta och varma :) som det ska vara. :)

Efter busfabriken så gick vi in på Babyproffsen, för att kolla efter en vagn som passar bra. Provkörde Brio Race, Emmaljunga Scooter och sen Babyproffsens egna "Jogger", en trehjuling med svängbart hjul. Gillade Brion mest, så det var som jag skrev ovanför, det är bara att leta vidare. :)


Fint väder är det ute me, ska ta ut Ludde en sväng så han får cykla lite på sin trehjuling :) 
Eller så tar vi en promenad till affärn, är sugen på att köpa en engångsgrill och grilla korv eller grillspett eller nåt, får se hur det blir!


Jaao, så är det..


Nu ska jag gå ut och röka!

HejHopp! 

SKRIVET: 2009-04-07, kl 19:14:43 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

De här har hänt idag..

* Fick den svarta vagnen såld idag.
* Jag har en köpare på emmaljungan. :)
* Jag har hittat en bra vagn till helt överkomligt pris.
* Ludde fick en alldeles egen trehjuling idag av Micha & Danne :)


och jag är hungrig som en idiot..


adjöken!

SKRIVET: 2009-04-06, kl 18:33:50 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kommerintepånågonrubrik..

ja så kan det vara, har ingen ork att tänkte ut en rubrik. haha. men det går ju ändå! :)

nu är vi hemma hos micha, danne o rasmus. ludde ligger och sover och micha och danne är iväg och köper en överraskning åt rasmus, ska bli kul och se hur han reagerar :)

Janne, michas pappa fyller år idag, så vi blev bjudna på fika på hårstorp, så vid tre tiden gick vi allihop en promenad upp dit, och då menar jag verkligen allihop, gick ner i källarn o körde ut vagnen och skulle börja knalla, men då ville ju luddemannen knalla själv, och det gjorde han oxå, HELA vägen, från Tegvägen, och längst upp på Hårstorp. Tog bara en halvtimme att gå, riktigt duktigt för att inte ens vara 2 år, och han var jätte fascinerad av alla bilar, motorcyklar, lastbilar och bussar som åkte förbi hela tiden :) min sötnos! :)


blev visst ett avbrott mitt i bloggandet, någon av de större barnen hade sönder en taklampa, var glas överallt, så det var bara att börja plocka glas och dammsuga. men nu det är det gjort. :)




aa just det, något som jag stör mej på: varför kan inte folk ge fan i ens saker som ligger i en barnvagn, för ett par veckor sen blev var det någon som snodde Luddes nappflaska när den låg under vagnen, det värsta av allt var att vagnen då stod på dagis, gillar inte det. =/ och inte nog med det, idag när vagnen stod i trappen hos pia och janne, så var det nån jävel som snodde luddes två blöjor som låg i vagnen, hur sjuk får man bli? eller snål kanske jag ska säga. usch.



aja, nu har jag gnällt av mej lite!

Hörs en annan dag.

/Sandra

SKRIVET: 2009-04-05, kl 12:08:02 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Läääängtar..

jag längtar såååå mycket efter att flytta nu, har känt sug efter det i ett par dagar. men 1:a juni smäller de. då bor vi i en trea igen, tack gode gud!



kan tiden gå lite fortare nu tack.




här har ni planlösningen...





kommer bli bra de dära ;)

SKRIVET: 2009-04-05, kl 10:25:58 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Ont i skallen =/

sitter vid datorn ute hos mamma och pappa nu. vi åkte ut hit efter att vi följt med micha och danne ut till Anne. Sitter hellre här med sällskap än att sitta själv i Finspång o glo.

men ida skulle komma ut efter jobbet idag så då åker vi nog med henne hem ikväll, har ont om blöjor här ute ändå så det är lika bra..

ludde sitter i mormors knä och sover för tillfället, det var nog dags för en middagslur. han var uppe klockan 7 i morse, men jag hade den underbara lyxen, så min lillasyster mathilda kom upp på rummet och hämtade ner honom så jag fick sova lite till. :) sååå skönt.. o inte nog med det, sen när dom antagligen tyckte att det var dags för mej att gå upp så fick jag ett trevligt uppvaknande, FRUKOST PÅ SÄNGEN, av mathilda. helt underbart, händer ju inte allt för ofta annars, eller ja, aldrig annars ;) så det va trevligt att bli lite ompysslad på morgonen!

vädret ser inte allt för lockande ut idag, men ska nog knalla ut på en promenad med ludde ändå när han vaknat, var ute o gick här upp igår, och det är så mycke mysigare än att gå omkring i finspång.

tänk om man kunde ha ekonomi till att flytta till hus? vore faktiskt riktigt gött, men det lär dröja. först och främst ska jag ge mej på två stora projekt, viktminskning och körkort. så får vi väl se hur de slutar.. haha.

nä, nu ska jag snoka vidare.

/Sandra

SKRIVET: 2009-04-03, kl 16:39:22 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Buhu..

Har lagt ut Luddes puma skor på tradera nu =/ inge kul, men jag måste ha in lite pengar och dom är ändå snart för små! =/

Kolla in dom här : http://www.tradera.com/--PUMA-SKOR-STRL-22---auktion_88865575


Aja, skulle bara snyfta lite.. =/

SKRIVET: 2009-04-03, kl 13:15:04 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Bilder från igår..

här kommer lite bilder från igår som jag lovade, hade riktigt kul kan jag lova! dom fula cp-bilderna på mej själv bjuder jag på, hahah!

Rasmus åker linbana med hjälp av Danne :)

Lite skeptiskt till rutchkanan! haha

Ludde tar sej en liten paus :)

Fastnade visst i snurrgrejen, och Rasmus var inte sen att kasta sej mitt på :) haha.



Det får räcka för stunden, måste sticka hem och greja lite. Men jag lägger in resten av bilderna sen :)


Hej så länge! :)

SKRIVET: 2009-04-03, kl 00:38:09 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Underbara vår..

Ja äntligen är det vår. Så underbart! :) Känner mej lycklig inombords, har till och med trappat ner medicinen lite grann. :) känns bra. Ludde ligger här bredvid i soffan o sover, han somnade tack o lov tidigt idag, redan vid 8, kan ju bero på att han inte sovit middag idag och att vi var en sväng till lekparken vid profilen oxå. Så det blev en flaska välling och så somnade han nästan direkt efter. :) skönt. :) ska snart bära in honom till sängen och sen gå o lägga mej själv oxå. Upp klockan 6 i morgon bitti o fixa lite innan dagis klockan 8 :) ska passa på o dammsuga o skura golven medan han är på dagis, med tanke på att Ludde har en förmåga att halka o slå sej när jag skurar. Haha. ;) det blir nog bra det där. Skriver i morgon och lägger in lite bilder från idag. Godnatt. Kram

SKRIVET: 2009-04-01, kl 19:58:08 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Städat..

Idag har jag storstädat som bara den. Men jag är ändå inte klar. Ska storstäda köket morgon medans Ludde är på dagis. Ska nog gå bra. :) Väntar just nu på att min lilla groda ska komma hem, han har varit med ida ute hos mamma o dom sen klockan 12 idag, o innan dess var han ju på dagis, så har inte träffat honom mycke alls idag. :( saknar min lilla skrutt nu! Nu ska jag ta en cigg o sen ska jag plocka in tvätten som har fått hängt på tork ute idag. :)