SKRIVET: 2009-08-30, kl 17:38:32 | PUBLICERAT I: Sandras Gnäll

BVC-besöket.

En del har varit nyfikna på vad som inte var bra med sista BVC-besöket.

Det var väl egentligen värre än att hon i princip sa att Ludde var tjock.
Jag är fullt medveten om att min son är något kortare än medel, och knubbig.
Men att han skulle vara tjock gick liksom inte in, för jag tycker inte det.

Hon avslutade samtalet om hans vikt med att säga att "ja, han blir nog en storvuxen pojke".

Hon har visst inte sett två av mina småsystrar när dom var bebisar, dom skulle i såfall i nuläget vara sumobrottare.

Det brast för mig och jag började gråta, och då var jag visst en "sån" som hade lätt till tårarna. DET skiter jag faktiskt i. Hon som är den med erfarenhet ska väl kunna välja hur hon säger sakerna på?

Ludde är nyss fyllda 2 år, och det finns inget som säger att han kommer bli fet när han blir större bara för att han är knubbig nu.

Skit samma! Men nu vet ni iaf.

Ska ut och motionera mitt barn nu, innan han rullar fram, Godkväll!

SKRIVET: 2009-08-27, kl 16:34:10 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

2009.08.27

är inte speciellt imponerad av BVC besöket i morse. Kärringfan får fan lära sig hur man säger saker och ting!
usch!

ögonmottagningen med Ludde i morgon, ska nog gå finemang!

SKRIVET: 2009-08-17, kl 11:28:35 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Åt rätt håll!

Nu är Luddes öga på väg att bli mycket bättre. Sakta men säkert så börjar det öppna sig så han kan se igen :) Mitt lilla hjärta, han har varit så duktig dom här dagarna och inte gnällt mycket alls! :) Har hunnit med att tvätta på morgon, bara en maskin visserligen. Med lakan, täcken o sånt. Ludde har inte ätit mer än en banan på dom här dagarna. Han har väl inte varit sig själv riktigt, men igår kväll åt han en macka. Vilket jag tror gjorde uppror i magen. 05.50 i morse var det bara att gå upp och byta sängkläder. :( Måste för övrigt köpa nya skor åt Ludde. Ett par halvtaskiga gympa skor och ett par sandaler kommer man inte långt på i höst :) Ska ta en titt på skopunkten den 28e när vi ändå ska till ögonläkaren :) Puma skorna är använda för sista gången idag, satan va trångt det blev för Luddes tjockisfötter. Tror min kusin ville köpa dom till hennes son, så det får nog bli så. Är inte så kinkig med kläder. Brukar ge bort det annars. Men pumaskorna kosta ett par kronor :), därför jag säljer dom :) Jaha, vad händer resten av dagen? Inte en aning faktiskt. Ska eventuellt träffa mamma vid 12. :) Skriver väl mer sen.

SKRIVET: 2009-08-16, kl 19:15:44 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kanske..

Köpa ett akvarium i slutet av månaden :) Ska fundera lite på saken åtminstone. Dagis för min fis i morgon, om ögat blivit bättre :)

SKRIVET: 2009-08-16, kl 08:51:45 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

God Morgon.

Nu har vi vaknat till liv. Har sovit lite sisådär i natt. Har kollat till Luddes öga hela tiden. Och nu när vi vaknade så tittade jag ordentligt på ögat, och det har blivit värre än igår. Plus att det är helt kletigt. :( Nu ska jag göra i ordning Ludde och ge honom frukost. Sen blir det långpromenad.

SKRIVET: 2009-08-16, kl 00:36:22 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

2009.08.16

Jag kan inte sova. Men det kan äntligen min lilla skruttunge. Han har varit lite lustig i humöret innan han somnade. Men nu sover han iaf, och jag med snart, förhoppningsvis. Idag, söndag, ska jag försöka få hit richard så vi kan borra upp 3 hyllor, 2 i vardagsrummet och 1 i sovrummet. Det ska upp en till sen i sovrummet, men den har micha och danne hemma hos sig för tillfället. Så tomt på mina väggar, så jag måste verkligen få upp lite saker. Ja just det, på måndag börjar Ludde dagis igen, efter vårat långa sommarlov. Från den 26e juni, till 17e augusti. :) Det har faktiskt varit helt underbart att få sova så länge vi velat och bara vara med varandra hela dagarna. :) Men, nu ska det faktiskt bli skönt att han börjar dagis igen. Och nyttigt för honom dessutom :) Nu ska han inte längre gå mellan 8-11 fem dagar i veckan, utan nu blir det 9-14 tre dagar i veckan istället. Tror han får ut mycket mer av dom tiderna. Dessutom ska han gå samma dagar som sin dagiskompis rasmus. Så det blir måndag, tisdag och torsdag. Kommer nog bli bra det där. :) Ett evigt tjatande om kläder, men nu måste jag beställa kläder åt Ludde. Han kan nästan inte ha några av sina kläder. Han har växt som bara den. Inte bra :) Ska se om syrran till beställa samtidigt eller om vi ska ta en tur till stan. :) Nu ska jag sova. Kände bara för att skriva lite först :) Godnatt.

SKRIVET: 2009-08-15, kl 22:13:32 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Sjukhuset.

Efter ungefär 90 min av skrik och gråt så blev det en tur till sjukhuset i norrköping efter att jag pratat med sjukvårdsupplysningen och mamma. Pappa och hon kom och skjutsade in oss. Vi behövde inte sitta och vänta på akuten utan blev inskickade på Barn på en gång. Doktorn tittade, mot Luddes vilja ordentligt i hans öga. Och fick typ bända upp ögonlocket. Sen fick vi vänta en liten stund och sen fick Ludde tavegyl upplöst i vatten. Det tog en liten stund att få i honom det. Men med mormors hjälp drack han till slut upp det. Han var under omständigheterna super duktig min lilla Skatt. Fick även med tavegyl hem som han ska ta i morgon bitti. Sen ska det förmodligen vända. Vilken otur att få ett bett precis på ögonlocket. Han ser inte riktigt klok ut. Stackars min lilla älskling. Nu ska vi gå och sova. Är trött och lite irriterad efter dagen. Får ta tag i det i morgon. Godnatt.

SKRIVET: 2009-08-15, kl 18:11:15 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

En vecka..

Idag har jag varit rökfri en vecka. Men den veckan har oxå varit tuff. Det har varit svårt att inte tänka på cigg. Istället har jag ständigt gått och tänkt på att få röka, åtminstone en cigarett. Men nä, jag ska klara det, igen. I morse när vi vaknade så fick jag en stor chock. Luddes öga var svullet och blå-rött. Han kunde öppna ögat alls. Ringde ida, som vanligt när det händer grejer, och fixade tid på lasarettet. Kom ner dit och fick veta att det var en allergisk reaktion efter ett myggbett. Så det var bara att åka hem igen. Åkte till lekparken på centrum en stund. Kul för Ludde medans jag mest blev irriterad på alla vuxna som ställde sig runt Ludde och tittade som om han vore från en annan planet. Man kan faktiskt fråga vad som hänt istället! Ska lägga ut en bild på Luddes öga vartefter så ska ni få se hur svullet det är. Och det här bara blivit värre under dagen. Har pratat med sjukvårdsupplysningen för en liten stund sen. Går det inte ner så måste vi in till akuten i norrköping. :( Irriterad, arg och ledsen på Herr A. Måste skita it och se vidare tror jag! Äsch. Nu ska jag ta disken, innan det blir världens berg :)

SKRIVET: 2009-08-14, kl 23:03:49 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

VISST...

vill DU göra om min blogg design? :)

SKRIVET: 2009-08-14, kl 22:41:10 | PUBLICERAT I: Sandras Gnäll

090814

Jag är så arg! Idioter finns det gott om, men att jag skulle beblanda mig med den största är ju helt sinnessjukt! Jag är besviken, ledsen och arg! Och inser igen varför jag lever ensam!

SKRIVET: 2009-08-11, kl 19:43:40 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

11 augusti..

Tredje dagen som rökfri. Varit utan cigg helt sedan i lördags. Utan att ta till något annat! Känns verkligen kanon!

Dessutom har jag sen i slutet på April gått ner samman 5.6 kilo. Det går verkligen åt rätt håll nu!




Stolt över mig själv för en gångs skull! :)




Världens sötaste Gullgroda 5 månader






Lilla Ludde ca 6 månader..





Cirkus 10 månader :)




7 månader
Hahahahahahahahahahaha, straxt innan vi klippte Ludde första gången.
Har så här i efterhand STOOOR förståelse för varför Ida tvingade mig att klippa honom.




Gullgrodan hemma hos Ida & Stefan, 4 månader gammal!



Ida har såååå sjukt mycket bilder på Ludde från det att han föddes fram till nu. Måste köpa brännskivor och bränna ut allt.

SKRIVET: 2009-08-09, kl 18:30:30 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Beslut.

Jag ska klara det här! Otroligt jobbigt just nu. Men Jag vet ju att det blir bra i slutänden. Mår mycket bättre idag. Känns som jag har lite ork idag, jämfört med senaste dagarna! Nä om man skulle göra något vettigt. Godkväll!

SKRIVET: 2009-08-08, kl 13:50:03 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Vårrullar?

Igår efter att vi varit i Gron så gick jag, sofie och ida till netto för att handla. Ida tipsade om vårrullar där som hon tyckte om, så jag köpte hem och prövade. Men jag tyckte inte om dom, sorry Ida. Jag tyckte mest det smakade pannkakor med fyllning, mjuka och degiga :( Brukade köpa vårrullar på lidl förut, Men när jag var där häromdagen så hitta jag dom inte.. Och jag varken orkar, kan eller vill göra egna. Så, jag vill veta var det finns att köpa färdiga, som smakar bra? :)

SKRIVET: 2009-08-08, kl 11:21:39 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Olidligt!

Värmen är helt sjuk. Den tar kål på mig. Hade jag varit frisk så hade jag kanske njutit av värmen och tyckt att det varit mysigt att va ute att leka med min Skrutt. Men hostan jag är den värsta jag haft någonsin. Rethosta såklart, det river och gör ont i bröstet och jag är nära på att kräkas. Jag svettas av att sitta i soffan och bara hosta, och självklart har min underbara lilla skatt mer energi än någonsin. :( MEN, för nån timme sen kom ida upp hit, med frallor till frukost, o så lekte hon med Ludde o sådära, Men det bästa av allt. Hon skulle till stan för att köpa byxor, o då tog hon med Ludde. :) Så dom åkte nyss typ. Skönt. Minns inte sist jag var ensam en stund. Så nu ska jag vila en stund och sen dra rätt lite hemma. :)

SKRIVET: 2009-08-06, kl 17:11:56 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Varmt!

Jag trodde sommaren var över. Men det var den visst inte. Det är hett så de är sjukt. Har precis kommit in. Fastnade ute i "lekparken" efter att vi kom hem från centrum. Gick ner dit vid lunch ungefär, för att fixa lite saker. Ångrar att jag inte tog bussen ner, var helt död när jag väl kom ner. Hostade och flåsade som en idiot, tack värd min jävla förkylning. Så när vi var klara på centrum så tog vi lokalbussen hem, Ludde satt och charmade några tanter både i busskuren och i bussen. Vinkade hejdå och gav slängPussar när dom klev av. Mitt lilla hjärtegryn. :) Nu står laga mat på tur. Får bli nåt enkelt. :) I morgon SKA jag ut till skiren. Även om jag så ska gå. Vilket jag oxå kommer att få göra. :) Ska fixa lite käk och fika att ta med dit så man kan vara där en lång stund :) Ska se om någon annan är sugen på att följa med oxå :)

SKRIVET: 2009-08-05, kl 23:29:10 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Helt tom.

Jag försöker lägga dig åt sidan. Men det är svårt. Samtidigt som jag inte ens vet varför jag bryr mig? Det Du så till mig idag, sårade mig lika mycke som mina ord sårade dig.. Är det menat att det ska lösa sig så gör det. Jag lägger det här åt sidan nu. Nu ska jag sova och hoppas på att jag inte vaknar mer. Adjö.

SKRIVET: 2009-08-05, kl 19:31:44 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

I'm Sorry..

If I could turn back time, If I could find a way, I'd take back those words that hurt you and you'd stay. I don't know why I did the things I did I don't know why I said the things I said Pride's like a knife it can cut deep inside Words are like weapons they wound sometimes. I didn't really mean to hurt you I didn't wanna see you go I know I made you cry. If I could turn back time If I could find a way I'd take back those words that hurt you And you'd stay If I could reach the stars I'd give them all to you Then you'd love me, love me Like you used to do. My world was shattered I was torn apart Like someone took a knife and drove it deep in my heart You walked out that door I swore that I didn't care But I lost everything darling then and there Too strong to tell you I was sorry Too proud to tell you I was wrong I know that I was blind.

SKRIVET: 2009-08-05, kl 18:21:11 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Gott och blandat!

Blir ingen park idag. Huvudet dunkar alldeles för mycke, snoret rinner och jag hostar så det gör ont i lungorna. Blir en tidig kväll istället. Ska plocka ihop DERAS saker som finns här. Och se till att dom hämtar det fortast möjligt. Vill inte ha nånting här som påminner mig om dom. Det är jobbigt som det är redan, och det har bara gått några timmar. Städat en del av ren ilska idag. Har bara lite kvar i vardagsrummet att göra. Kanske behöver bli arg oftare. Ska iaf införskaffa en bänkdiskmaskin. Eftersom att diska är bland det tråkigaste jag vet. Haha. Äsch, nu har jag inget mer att skriva. Ska fylla upp badvatten åt min lilla älskling nu. Så han får bada. :) Ha en bra kväll! Kram Sandra

SKRIVET: 2009-08-05, kl 17:46:44 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Parken..

Ska strax bege mig till Vibjörnsparken med min underbara son och låta honom springa av sig lite innan kvällen. Snart börjar dagis igen så mig gör det inget om det blir lite sena kvällar så här innan. - Ludvig, jag hoppas du vet att jag älskar dig MEST av allt på denna jord!

SKRIVET: 2009-08-05, kl 17:44:26 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kan ni inte bara...

Lämna mig ifred, snälla?

SKRIVET: 2009-08-05, kl 17:16:07 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Haha...

Var lite snabb i svängarna och skulle sätta lösen på min blogg, kan ju vara bra att dom som vill fortfarande kan läsa :)Skicka ett mail, så skickar jag tillbaka användarnamn och lösen :) Sätter lösen i morgon, så ni vet!

SKRIVET: 2009-08-05, kl 15:58:07 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

................................

Nu är det över!

SKRIVET: 2009-08-01, kl 23:34:35 | PUBLICERAT I: Sandras Gnäll

****

Fuck YOU! Fuck YOU very very much! :)

SKRIVET: 2009-08-01, kl 23:00:20 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kaffe smaskens, luktar gott, min moster..

Är några av Luddes nya meningar, eller vad man ska kalla det. Eller jo, tvåordsmeningar är det ju åtminstone! Min duktiga lilla Skrutt! Han lär sig något nytt varje dag. Är så stolt! :) Idag har väl dagen varit så där. Har varit fruktansvärt trött, och illamående några små stunder. Har varit jättebakfull. Men som tur är så har det gått över nu. Mår hur bra som helst, förutom lite trött. Men det kan ju bero på tiden på dygnet :) Orsaken till bakfyllan heter vin och bailys. Drack ganska mycket, Men blev inte värst onykter, mådde mest illa. Förfesten var den roligaste på väldigt länge. Efter det blev det utgång på Harrys, vilket inte passade mig ett dugg. Nog för att det är tråkigt, och ibland jobbigt att gå ut i finspång, så kändes det värre i stan. Varför vet jag inte. :( ville bara hem iaf. Slutade med att Richard kom in till stan och hämtade mig, blev mat på mcDonalds, sen hem o sova. Åter till idag, var ute hos mor o dom en sväng med ida tidigare idag, fikade lite och bara slöade. Ludde åkte på gräsklipparen med morfar som vanligt. Smet ner från altanen helt naken och sprang bort till morfar för att få åka med. :) Sen drog vi hem till finspång, köpte mat, åkte hem till ida och käkade, åkte hem hit och gick en kort promenad, sen upp hit igen och drack kaffe och planerade hur vi ska göra om i vardagsrummet och Luddes sovrum. Kommer bli dyngfint om det blir som planerat. Får snart en skitsnygg tvbänk, och nya köksmöbler av syster och stefan. Kommer bli jättefint i lägenheten till slut. Sen är det enda som saknas en sängstomme eller åtminstone sängben till min säng. Sen är jag nog nöjd. :) Mycke skit blev det skrivet idag, Men det får ni ta :) Kram Sandra