SKRIVET: 2009-02-28, kl 16:42:43 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Underbart

Ja vädret är fortfarande helt underbart. Ska strax ut med min lilla skrutt o leka. Ska bara låta maten sjunka ner lite. :) systeryster kom upp förut o drack kaffe o busade med Ludde. Tror dom har saknat varann. Efter bara några dagar. Haha. Sen åkte vi upp till viberga o handlade lite. O så köpte jag några nya småbilar åt honom. Han är ju som besatt av bilar för tillfället. Det enda som duger att leka med. O på viberga sprang Ludde omkring o sladdade med en dockvagn. Folk måste ha trott att han var en riktig mupp som han höll på. Ida köpte även en present åt Ludde utan anledning. :) han fick ett bord o fyra pallar till, med döskallar på. :) ska lägga in lite nya bilder på det o lite bilder från igår sen när jag kommer till micha. :) Nu ska jag klä på min lilla kille o gå ut. Ciao.

SKRIVET: 2009-02-28, kl 13:00:21 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Dagen efter!

lördag idag, solen skiner som bara den. var riktigt varmt i vardagsrummet när vi vaknade förut. gick ut på balkongen o rökte o bara njöt. det är heeelt underbart när vädret är som idag. :)


idag är jag lite bakfull, men bara lite. fick sova till halv tolv idag så det mesta av huvudvärken är borta! o nu sitter jag med en kopp kaffe och försöker piggna till.

var ju ute igår på kristallen, var riktigt trevligt. inte till en början kanske eftersom vi var dom första av alla som kom dit, inte så kul. haha.

innan satt vi hemma hos mej och drack lite, det var oxå kul, spelade vattenfall, o bara umgicks, o de va jag, micja, jessica, madde, pata, elin och patrick.

o när vi kom hem i natt vid typ ett, så gick jag över till micha o danne och hämtade hem min lilla skrutt, eftersom jag inte druckit så våldsamt mycke så kändes det bättre att ha honom hos mej på natten. (O NU SKITER JAG BLANKT I OM JAG FÅR EN MASSA KOMMENTARER OM HUR DUMT DET ÄR ATT SOVA MED SIN SON DÅ MAN DRUCKIT!) o tack vare lyx-ungen fick jag ju då sova till halv tolv, o ändå så somna han vid åtta hemma hos danne. skönt att veta att det gick bra iaf.

en liten prövning i mitt mamma-liv. inte det att jag inte litar på danne, men jag har aldrig lämnat bort ludde till någon annan än mina föräldrar eller min syster. men efter lite övervägande igår så kom jag fram till att man kan inte bara leva i det "trygga" hela tiden. utan ibland måste man testa lite nytt. så länge det inte skadligt för luddeskrutten!

men så idag mår man ju som man förtjänar, men det går över det oxå. :) nu ska jag dricka mer kaffe o prata med mickelimuck en stund!


Adios!

SKRIVET: 2009-02-27, kl 11:49:31 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fredag igen.

Ja då var det fredag igen. Skönt. Ludde är på dagis idag oxå. O han hade varken tid eller lust att säga hej då i morse, dom skulle ju ut o leka. Haha. Fast det är oerhört skönt när han är på det humöret, senaste dagarna har det knappt gått att lämna honom alls, bara klänga på mamma o gråta som gällde. Lilla älsklingen. Om en liten stund kommer mamma o hämtar mej o så ska vi åka upp till viberga o ta en fika o handla lite. Ska bli trevligt, umgås alldeles för sällan med min lilla mamma. Vore bättre om dom bodde närmre finspång ju. Nä, nu ska jag göra mej i ordning o sen gå ut. Skriver mer senare. Puss/Sandra

SKRIVET: 2009-02-26, kl 21:20:04 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Sen Uppdatering:

Sitter hemma hos micha o danne så här på kvällskvisten. micha ringde när dom var på väg från stan o frågade om jag kunde komma över och färga håret på henne. o det gjorde jag.. men resultatet blev väl sådära. hon skulle bli ljusbrun, men ser mest gråhårig ut. lagom gulligt. färgen tog inte ens på vissa ställen, så det tittar fram lite blont på vissa ställen me. konstig färg.

så hon stack iväg till B-hallen nyss i panik o ska köpa ny färg, ska slänga i det innan jag går hem så får vi väl hoppas på att det blir bättre nu.


sitter under tiden och lägger in lite ny musik på min mobil. :) alla andra låtar följde ju med det andra minneskortet och jag orkade inte hålla på att flytta över. haha.


äh, ska väl återgå till mitt roliga o se om ludde har tänkt somna nån gång.


Puss/Sandra

SKRIVET: 2009-02-26, kl 16:31:53 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Update - 26/2-09

Nu är skrutten hemma. Var och hämtade honom på dagis för en stund sen. Efter det han vi även med att promenixa lite ute på gården, och gunga lite. :) tog lite nya bilder på älsklingen me nya telefonen, helt underbart alltså. Nu slipper jag köpa en digitalkamera. Ska ta o laga mat åt skrutten nu. Ciao

SKRIVET: 2009-02-26, kl 10:36:55 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

20 månader.

Japp, idag blir min lilla lilla skrutt 20 månader. Det är helt sjukt. För tillfället är Ludde på dagis. Det är tänkt att jag ska städa i ordning lite o så dära. Men jag måste hitta lusten först. Haha. För jag har fan ingen lust alls. Micha är på sjukhuset för sin årliga koll av hennes MS. Hoppas verkligen att det ser bra ut eller att inget förvärrats iaf. Ja, jag uppdaterar väl senare. Puss hej.

SKRIVET: 2009-02-25, kl 21:18:34 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Test.

Skulle bara testa o se om det gick att blogga från mobilen. O det funka ju fint. :) puss hej.

SKRIVET: 2009-02-25, kl 18:40:51 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

I'm in love!

det blev en ny mobil idag! tack vare lilla pappsen. jag är sååååååååå nöjd!

och det blev visst inte den jag tänkte först, o jag bestämde mej för den inne i teliabutiken. en Sony Ericsson c902. men när vi väl stod där så säger pappa bara helt hux flux, är det inte bättre att du tar den här, och håller upp en annan. och det var ett mycket bättre alternativ! :) det blev en Sony Ericsson c905. Med 8.1 megapixel kamera. Den är helt suverän, har aldrig varit så nöjd med något i hela mitt liv, ja förutom min son då ;)


har inget mer att säga än, Tack Pappa!



Godkväll!

SKRIVET: 2009-02-25, kl 12:20:43 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Onsdag - Storhandling på G.

halloj!

nu har jag inte skrivit på ett par dagar, har inte haft nån större lust.
men idag kände jag mej sugen på att skriva ett par rader. :)


idag står storhandling i stan på schemat. jag och pappa sla in själva till antingen city gross eller willys. luddemannen ska va hemma hos moster ida under tiden. hon hämtar på dagis så jag slipper tänka på det! hon är bra gullig min underbara syster. hon har sitt egna liv att styra över, men ändå finns hon där, dag som natt för oss. jag är lyckligt lottad! för innan jag blev gravid så hade vi knappt nån kontakt alls, vi var mest som hund o katt. men det är som jag sagt förut, den dagen jag blev gravid ändrade hela mitt liv. mestadels till det positiva!


så får jag väl se om det blir en ny mobil idag då :) har tittat ut en på telias hemsida som jag skulle vilja ha, och pappa verkar inte helt anti till att stå på abonnemanget åt mej. som gengäld så tänkte jag att han skulle få min nuvarande mobil, det är absolut inga fel på den, men jag har tröttnat på mobiler med skjutlucka.

blir det ny mobil så blir det nog den här iaf. fast jag tror att jag ska ha en svart!


Ska ta en cigg med micha nu o sen gå hem och göra mej i ordning.

Adios!

SKRIVET: 2009-02-22, kl 15:44:43 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Aj aj aj!

blev inte riktigt som planerat igår kväll, började med när vi skulle gå hemifrån Micha o Danne. Klev utanför dörrn med Ludde på armen och skulle gå ner för trappen i porten o det var där det började. Pang sa det bara så låg jag som en klubbad säl mitt i trappen, och Ludde längst ner. Var så jävla halt att jag halkade.

Har ett jättestort blåmärke i svanken plus rivmärken och ont i nacken. Blev ett ordentligt fall. Aj aj!


Sen väl hemma så försökte jag sätta mej bekvämt i soffan och spela lite Zelda. Fungerade inte så bra utan fick ligga på mage i soffan resten av kvällen. Tills att nästa incident hände...


Jag gick på toa och som alltid annars så skulle Ludde såklart vara där inne, (får aldrig va själv, haha) och som vanligt så ska han va duktig och stänga igen locket och sen spola, eftersom att det är så roligt, tydligen. Men det gick inte så bra den här gången, utan han halkade till på toalocket och stupade rakt ner i golvet, med huvet först så klart, blev en jääääääätte-mega bula på sidan av pannan, och som vanligt när jag får panik så vet jag inte vad jag ska göra eller var jag ska ta vägen, så jag ringde Ida så hon och Amanda kom i ilfart upp till oss, typ 10 på kvällen. Så vi höll honom vaken en timme ungefär för att se att allt var okey. Och det var det som tur var.

Otäckt när sånt händer =/


Idag har vi bara slappat, Ida och Amanda kom upp förut en sväng o vi fikade o så. Sen messa micha o fråga om jag ville ha kaffe, så nu sitter jag här igen, trötter o seg. Ska nog passa på att sova lite när Ludde är på dagis i morgon. Om det hinns med vill säga, har MASSOR att styra med. =/ Packa, städa o tvätta.. SUCK.

Men snart är det över, och då ska jag fan inte flytta nåt mer. Inte förrän den dagen då man verkligen behöver större, fast det behövs ju nu med egentligen, så jag flyttar ju inte för nöjes skull.


Aja, så är det!


Ska va lite social nu.


Ha det bra alla!


Kram Sandra

SKRIVET: 2009-02-21, kl 19:40:03 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Lördag, snart filmdags!

Är hos Micha nu. Jessica och barnen är oxå här. Men dom ligger och sover. O vi ska snart gå hem oxå. Ska titta på filmen på trean tror jag det var. Hot chick. Den är såååå jävla bra! :)

Kom hem från Pia o Janne nyss, kul som vanligt. Pata helt störd och Madde jättebakis. Danne och Pata hade roligt på min bekostnad med två stora gosedjur, en stor björn och en tiger. Mer behövs ju inte nämnas, för det var inte barnvänligt alltså. hahaha. Jävla muppar!


Ida kom o väckte oss i morse helt oväntat, för hon hade visst ingenting att göra. Det var ju bussigt ;) haha. Så stack vi upp till Viberga o handlade o Ida köpte oxå röd hårfärg som vi slängde i, blev skitsnyggt. Är nästan lite sugen på att göra det själv oxå! :) Men vi får se, just nu är ju mitt stora projekt att bli blond igen, sakta men säkert. Ska lägga i ännu mer slingor nästa vecka. Blir nog bra det där! :)


I morgon ska jag ut och långpromenera. Tänkte gå ut mot Lotorp, beroende på hur vädret är, annars tar jag bara ett varv runt Finspång. Skönt att promenixa lite iaf.


O på måndag händer det, ska ju kolla på lägenheterna! :) De är ju redan bestämt att jag ska flytta, men frågan är bara vilken av lägenheterna jag ska ha. O det dumma i allt är ju att jag inte ens börjat packa, inte ens nåt litet.

Men det är ju inte så långt att bära sakerna, men småsaker bör ju packas ner iaf.
Får bli på måndag när lille trollet är på dagis o då har jag ju tvättstugan oxå, så då kan jag tvätta gardiner och sånt ! blir nog kalasbra de dära!



Nää, nu ska jag överlåta datorn till Jessica!


Ha det så bra alla!

Kram Sandra

SKRIVET: 2009-02-20, kl 12:18:12 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Dagens lista.

Tänkte att jag skulle börja skriva ner dagens lista! För o se vad som vart bra o dåligt ;) haha.

Dagens humör: Glad, men ändå lite småirriterad.
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut & diadem. (Haha. jag veet! Jag måste sluta med det.)
Dagens klädsel: Svarta mjukisbyxor, grönt linne och en svart tröja över.
Dagens borde: Städa i ordning hemma och börja packa.
Dagens planer: Utgång ikväll.
Dagens vill ha: Skinnjacka, både till mej och Ludde.
Dagens längtan: Ludde, som är på dagis.
Dagens beroende: Cola & cigg.
Dagens tråkigaste: Att Amanda inte ville va barnvakt, faktiskt =/
Dagens personer: Syster Ida & Ludde
Dagens irritation: Att det är stökigt hemma och grannkärringen.
Dagens händelse: Danne trolla fram en peng ur mitt öra. =) haha
Dagens låt: Från himlen sänt - Thåström.
Dagens saknad: Ja det är nog hemligt! :)
Dagens onyttiga: Korv på statoil.
Dagens dryck: Cola & kaffe.
Dagens middag: Har inte ätit nån än.
Dagens bästa: Syster.
Dagens sämsta:
Att vakna, ville ju sova vidare.
Dagens babe: Måste ju va jag, om man kollar på Facebook iaf. haha
Dagens hunk: Ja, det håller vi hemligt ett tag oxå ;)

SKRIVET: 2009-02-20, kl 11:48:40 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Tvättdags igen!

dags att tvätta igen. men orkar knappt. satte upp en tvättid på måndag oxå så tvättar jag bara det viktigaste idag.
ludde är på dagis nu. kom lagom tills dom skulle ut o leka igen, men skrutten blev ändå jäääätte ledsen idag. men jag vet ju att det går över.

idag är det väl kanske tänkt med utgång, får se hur det blir om Ida har lust att va barnvakt. Amanda ville inte längre. Men blir det inget så är det inte mycket att göra åt. Då får jag ha en myskväll med min underbaring istället!

Dricker en skvätt kaffe hos Micha nu. Ska snart gå iväg o handla lite smått.



Uppdaterar väl i kväll kanske, beroende på vad som händer o sker! :)


Puss/Sandra

SKRIVET: 2009-02-19, kl 12:16:46 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Min underbaring!

idag vaknade vi hyfsat, ida kom strax efter typ vid nio. drack lite kaffe och pratade lite.
lagom tills att hon skulle gå så ringde patrick o fråga om ludde och jag ville följa med till vibjörnsparken o åka snowracer.
så Ludde fick va hemma från dagis idag så vi kunde följa med :) men lille fisen var ju som vanligt dyngrädd för snön, åkte på snowracern med rasmus en sväng o åkte med pata ner för backen en gång, men sen ville han inte mer! då var det bara att sitta i vagnen och titta på som gällde :) min lille skrutt.


nu är vi hemma hos micha o dricker kaffe iaf. gott! behövdes efter att vi hade vart ute. sååå kallt.

i morgon ser det ut som om det blir utgång, vi ska först till folkets hus och titta på när Danne spelar, efter det blir det fest hemma hos Micha. Amanda sa att hon kunde vara barnvakt, så vi får väl se!


Nu ska jag ta hand om min lilla surbulle, som inte får som han vill!

//Sandra

SKRIVET: 2009-02-18, kl 17:03:41 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

hahaha, så man såg ut!

Kollade i Emma Simseks blogg o såg bild på hennes fina mage! Kom o tänka på hur jag själv såg ut när jag var gravid! Jag såg hemsk ut ärligt talat, en del av mina bristningar blev lika breda som ett finger och mellan 20-30 cm långa! 
Till slut från vecka 38 till vecka 42 så fick jag bristningar på tvären istället, ser ut som om jag har en massa kors på magen, haha!
Hemskt! =/ Kommer ihåg att det klia som faaaan!
Bilden nedanför är tagen i vecka 40, större blev jag oxå för den delen =/

Först skämdes jag jättemycket över mina bristningar, för ajg tycker inte att det är fint, men jag kan ju tyvärr inte ta bort dom, så varför ska jag skämmas?

Jaja, så är det. Var bara tvungen att lägga ut den.  (För att försöka komma över fobin) haha, ;)


SKRIVET: 2009-02-18, kl 12:37:12 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kaffeeee!

nu sitter jag o dricker kaffe hemma hos micha, inte så ovanligt :) måste tillägga att kaffet är godare än någonsin, då micha bytt till kok-kaffe. det plus att det är perkulator, ger ett såååå bra resultat :) mums :)


jaha ja, igår var vi hos syster o stefan en sväng igen, stefan stack iväg på middag med jobbet o jag , ida o ludde åkte till faster med familj och grattade henne. efter det stack vi hem till ida igen och käkade mat, baconlindad kycklingfilé med ris och dragonsås! Jättegott verkligen! Ludde gillade det o satt o sa "gott" efter varje tugga! :)

idag har jag inga stora planer alls, ska dra rätt lite hemma, och kanske börja packa en kartong eller två, för det lär ju bli flytt ganska omgående :) känns fortfarande helt kanon alltså! :) ska bli kul att få fixa i ordning Luddes egna rum igen, och dom andra rummen med såklart, funderar starkt på att köpa vägg-schabloner o fixa med i stora hallen, såg det i Sandra L's blogg. Riiiktigt snyggt alltså. Att man inte kommer på sånt själv, hah!

mitt mående börjar bli bättre sakta men säkert, tack vare medicinen så gråter jag inte lika ofta, och får inte raseriutbrott alls, känns dumt att man ska behöva äta medicin för att kontrollera det, men jag antar att jag hade kommit till en punkt i livet då vardagen inte fungerade som den skulle. men som sagt, det är ju på väg att bli bättre!

likaså med vikten, har under en kort tid, (vet inte exakt) gått ner 3 kilo. känns bra, med tanke på att jag inte gjort något speciellt för att gå ner, men det får mej motiverad till att ta det på allvar o börja gå ut o gå igen regelbundet, kanske rentav börja träna. men vi får se hur det blir med det, ska kanske ta tag i allt annat i vardagen först. :)

i morgon ska vi til bvc igen för en extrakoll av Luddes vikt. Sist när vi var där på 18 månaderskollen så vägde han mindre än när han var 12 månader, kunde kanske bero på att han var ständigt sjuk mellan november-januari. får hoppas att han hoppat tillbaks på sin kurva igen, värre är det med längden, där hade det inte hänt mycke. 82.5 cm mätte han vid 18-månader, men ska väl tilläggas att jag själv knappt mäter över en o en halv meter, ynka 160 cm är jag ju själv. haha. får se var han slutar när han växt klart min lille skrutt!

Lägger in några nya bilder på min favorit här under, från när han var ute och gick själv med barnvagnen ;)

Ha det så bra alla!
Puss&Kram

SKRIVET: 2009-02-16, kl 12:46:22 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Måndag!

tänkte bara skriva ett snabbt inlägg, om att jag pratat med vallonbygden idag. på måndag nästa vecka den 23e så ska jag titta på 2 treor här uppe på tegvägen! :) ska bli såååå skönt när Ludde får eget rum igen.

Hyran skulle efter ungdomsrabatten hamna på 3300, vilket jag nu betalar för min tvåa! Så för den delen kvittar det!

Får se vilken det blir sen då! :) Kuuuul!



Ha det bra alla!






(Länka gärna till era egna bloggar om ni läser min, kul att läsa andras =D)

SKRIVET: 2009-02-14, kl 18:55:02 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

14 Februari - Alla hjärtans dag!

Allra först vill jag sända en tanke till Dej min älskade morbror Tomas som skulle ha fyllt år idag, men som tyvärr inte lever idag. Men idag var Din stora dag och vi tänker på Dej och hoppas att du har det bra där Du är!


Idag vaknade vi runt 8. Ludde var pigg som tusan och hoppade bomb på mej hej vilt! Så det var bara att knalla upp och göra frukost.
Messade lite med Micha vartefter och hon skrev att jag var tvungen att komma bort för att hon skulle visa mej något! Sagt och gjort, kom dit och hon gav mej dagens tidning och visade mej nåt såå fint! - En alla hjärtans dag hälsning till mej, från min underbara son (skrivet med hjälp av Micha såklart, men i alla fall) Började nästan gråta just för att det var så fint!
Känns underbart att få se såna saker skrivet ibland, för att höja sitt självförtroende som mamma!

Sen senare, runt tolv kanske så följde vi med Micha, Danne o Rasmus upp till Pia, Janne o Pata! Hade åter igen jätteroligt, trots att vi bara var där för att fika! Fast jag undrar jag om inte Micha hade roligare än jag, och då så klart på min bekostnad ;) haha. Kul var det iaf, fast det är det nästan alltid när Pata är med! :)

Sen åkte vi hem igen och väntade på att pappa skulle komma med pengar o så följde vi med honom o familjen upp till Viberga och handlade lite nödvändigt. Ludde var sååååå trött att han somnade sittandes i kundvagnen, så det var bara att låna Johannas väst och breda ut i kundvagnen och lägga Trötter därpå. O han sov där helt ostört resten av tiden när vi handlade oxå :) Finns inte så mycket som väcker honom faktiskt! Skulle kunna pågå en jordbävning utanför och han skulle inte ens reagera! haha

Mötte även Sofie, Milton, Ida, Kevin och Lotta på Viberga, blev ett par snabbt utbytta meningar innan jag var tvungen att gå in och handla, men hoppas att vi ska kunna träffs ordentligt snart! Vill ju se Milton ordentligt, o inte bara i vagnen ;) Gäller ju även Ida, vill ju umgås med henne med självklart, kanske kan fixa ihop nåt allihop? Skulle vara trevligt!


När vi kom hem från Viberga så sov Ludde fortfarande och det gjorde han en bra stund, så jag passade på att ändra om i garderoben IGEN, och noprade ögonbrynen och så! Skönt med lite egentid.


Blir mycket upprepande av ordet "sen", men SEN iaf, när Ludde vaknat så bytte jag blöja och klädde på honom o så gick vi en promenad, var väldigt skönt ute trots att det är minusgrader! Var skönt att komma ut en stund. Synd bara att det inte är någon som är sugen på att haka på ut o promenera =/


Nu sitter jag hemma hos Micha igen, men ska snart knalla hem igen och göra Luddemannen i ordning för sängen!
O när han väl somnat ska jag passa på att stryka lite tvätt och vara duktig!




Det var väl allt för mej idag!

Ha det bra!


Kram.

SKRIVET: 2009-02-13, kl 16:21:13 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

UPDATE!

satt en stund o filurade ut hur jag skulle ändra bloggen, det enda som jag inte riktigt fixar nu är att lägga in bild högst upp!? fattar inte hur de ska gå till. hmm. Bilden nedanför är den jag vill ha högst upp som "header" eller vad det heter, nån som kan förklara hur man gör?

Ludde har sovit cirkus 1½ timme och är hur pigg som helst, ska när som helst stoppa honom i overallen och gå en promenad ner till sjön och titta lite! :)


Sen bär det hem till Finspång igen, skönt att vara borta ett par dagar, men ska bli skönt att komma hem igen ändå!


Nog för mej idag. Skriver mer i morn!


Mors!

SKRIVET: 2009-02-13, kl 11:26:19 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

fredagen den 13e.

vi är fortfarande ute hos mor o far! åkte hit i förrgår för att slippa va "vuxen" en liten stund! skönt måste jag säga!

gårdagen bestod av att jag, pappa och Ludde åkte till farmor och farfar en sväng. sen när vi kom hem så slappa vi bara och jag lagade lite mat till familjen, kyckling, currysås och ris! Muuums! :)

idag slappar vi bara igen :) ska snart gå ut en sväng med lilleman, funderar på att knalla runt älgsjön, men vet ju inte hur vägarna ser ut runt om, kanske inte tar mej fram med hans vagn :D haha, vill ju inte bli fast där borta över sjön, men vargen! hehe.


fortfarande ingen som kan hjälpa mej med bloggen!?!?!? Behöver verkligen lite tips och råd!




aja, skriver väl en rad ikväll om hur dagen varit!


Puss

SKRIVET: 2009-02-12, kl 09:43:39 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

blogg-design!

försöker göra om designen på min blogg, men det går åt skogen!



finns det någon som är duktig på det, eller har idéer om det? snälla, posta en kommentar o hjälp mej! :)



för övrigt så är jag nyfiken på vilka som läser min blogg, posta en kommentar o länka gärna till er blogg, älskar att läsa bloggar! :)

SKRIVET: 2009-02-10, kl 17:52:07 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

dagen idag..

har bestått av storstädning och tvättande! blev så bra så, luktar mumma hemma! :)
lämnade pruttungen runt 9 i morse, sen gick jag hem och satte en jävla fart! :)


skulle bara påpeka hur duktig jag varit idag. nu ska jag övertala syster att åka o hämta våra nya kläder på posten ;) hoppas jeansen blir bra! :)



over and out!

SKRIVET: 2009-02-09, kl 22:36:08 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

update..

stack till syster och stefan en sväng förut. skönt med en promenad o lite sällskap.
nu är vi hos micha o danne o ludde vägrar sova! kan kanske bero på att han snodde romrussinbiten ur paradisasken! :) hahahahahaha.

har spelat lite plump o druckit kaffe. danne har gjort ägglossningstest o de visa visst positivt, haha! så kul man kan ha en måndagskväll!


nu ska jag ut o ta en cigg, sen ska vi hem och sova! dags att tvätta i möra igen! suck!



Hejrååå!

SKRIVET: 2009-02-09, kl 10:50:20 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Jag försökte..

va en supermamma i morse. men jösses, det höll inte länge!
ställde klockan på halv sex för att gå upp o mysa lite o slippa stressa innan dagis. planen sprack tyvärr, kl 08:20 vaknade jag med en känsla i kroppen som sa att vi försovit oss. jovisst, så var det också, tittade åt sidan o där låg prinskorven upp och ner som pippi långstrump och snarkade. det bar verkligen emot att väcka honom. men jag var ju tvungen!

knallade iväg till dagis runt 9 o fisen hade knappt tid att säga hejdå, han var ju upptagen med att leka med Ingrid o Rasmus o nån mer! :)


Nu sitter jag hemma hos Micha o flummar, hann inte mer än att komma innanför dörren när jag fick ett mess o hon fråga om jag ville ha kaffe! klart jag ville, hatar att sitta o dricka kaffe själv!


Men snart ska jag gå hem och byta gardiner och lägga på mattorna, blir så fint! :)


Har börjat mecka i garderoberna också, får väl se hur det blir ;) Måste knalla iväg till antingen Netto eller Viberga och köpa mer galgar när jag hämtat lille skrutten på dagis!


Det är väl så det ser ut idag, mer intressant än så här blir det inte :)

Hejdå då! :)

SKRIVET: 2009-02-07, kl 13:24:42 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Ute i skogen!

ja, då var man ute hos mamma och pappa. var väldigt länge sen vi var här, så det är skönt att va här o bara vara en stund. Lille grisen ligger på soffan och sover, somnade visst i bilen ut. Men han måste väl ha ork att spralla runt sen :) haha, min lilla buse! :)

Idag fyller Ida 21 år, det är väl största anledningen till att vi är här ute, Ida ville bli firad här ute så det skulle bli lättare för farmor och farfar o så är det lite större utrymme än deras tvåa :)




igår kväll blev det lugnt, Ludde och jag gosade framför tvn o käkade lite gott. blev ganska tidigt i säng, men det är inte helt fel det heller! :)


ikväll har jag absolut inga planer, blir nog liknande som igår, men jag klagar absolut inte. jag behöver lugna nerverna lite ;) o komma på vem jag är. haha.


eller nåt sånt ;)



Nä, nu ska jag gå och hjälpa Ida med tårtan,

Hejhopp!



Du är mitt allt!

SKRIVET: 2009-02-06, kl 14:43:11 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Sjätte februari.

nu sitter jag här, vackrare än någonsin! :) har slingfärg i håret. som jag hoppas blir bra. men som det ser ut nu så blir det lite orange, men det får jag väl leva med, eller färga om. var tvungen att köpa det idag kände jag, fick lite extra från försäkringskassan från 2007, fick tydligen för lite bostadsbidrag. så fick en rejäl slant idag! kändes bra.


Min underbaring är på dagis idag. Igår fick han var hemma eftersom det känns konstigt att lämna honom där varenda dag när jag ändå bara är hemma. Men som sagt, idag är han tillbaka! Han älskart verkligen, så är väl dumt att hålla honom därifrån av den anledningen också!


Satt och velade fram o tillbaka igår kväll över om jag skulle skicka en intresseanmälan till vallonbygden eller inte på den trean som är ledig här uppe, likadan trea jag bodde i förut, på första våningen och med tvättstuga i källaren, kan ju inte bli bättre, o enligt Sofie så var den fräsch, eller ja som hon trodde iaf ;) men som hon också sa så skadar det ju absolut inte att titta på den, även om jag inte tänker ta den. Fast skulle den visa sej vara fin så tar jag den nog, min flytthjälp sen sist sa att hon inte var omöjlig att hjälpa mej igen :) o den här gången behövs ju knappast nån kärra då det bara är ett par hus bort! :) ja vi får väl se hur det blir med det!

ikväll, eller senare i eftermiddag ska vi åka ut till mamma och pappa, och vara där över helgen, sov där sist över nyår, så det är ett bra tag sen. tänkte fixa kameran o ta med Luddes ena vagn ut så man kan va ute lite o ta lite fina kort o så! :) är så dålig på att ta kort, bättre är det med Ida, måste se till att jag får lite av dom bilderna framkallade! :)


Nää, nu ska jag va social mot Micha o sen hämta Luddefisen!

Hörs då :)


allt vi har upplevt, finns samlat i mig
jag är din och jag finns här för dig
om du tvekar så visar jag vägar att gå
om du tröttnar så ska jag va den som förstår
så slut då din hand kring, den sten som du bär
som jag slipat och format, till den jag har kär!

Jag älskar dej, Ludvig!

SKRIVET: 2009-02-04, kl 18:49:44 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Onsdag kväll!


idag tog vi lite sovmorgon till kl. 9. var väldigt skönt. då var det dags att gå upp o ge ungen frukost o göra honom i ordning till dagis. lämnade honom vid 10, då det var dags för dom andra barnen att gå ut o leka, så det blev fin tajming, slipper Luddefisen bli ledsen.

sen gick jag hem och började plocka i sovrummet, bar upp luddes växa-säng på förrådet, eftersom jag kommit på att det får va spjälsäng ett tag till, Ludde får ju för sej på natten om han vaknar till att han ska upp o springa runt, sover han i spjälsängen så kommer han ju ingen vart iaf ;)

sen vid elva började jag tvätta, tvättade alla mattor och lite kläder. städade rätt i lägenheten så nu är det bara skura kvar som gäller, men det tar jag i morgon när fisen är på dagis. :) annars halkar han ju bara omkring o slår sej, så klart. han är så klumpig min lilla gris! :)

jao, sen har dagen mest bestått av städning som sagt och bakat sockerkakor till Ida o Stefan och hämtat Ludde på dagis. Nu sitter vi hemma hos micha och danne och dricker kaffe. Jessica är här med Tindra o Nilo oxå. :)


för övrigt är jag sååååååå sugen på att flytta igen, men jag har ju dessvärre lovat mina nära o kära att inte flytta på ett bra tag, haha. så jag får väl vänta. är sugen på en trea på Kapellvägen, det nyrenoverade området, eller så får det bli en trea på Tegvägen, gillar dom faktiskt...

Men jao, vi får väl se hur de blir med det :)


Nu ska jag fixa med bilderna jag lagt in!


Kram/ Sandra


är såå sugen på

SKRIVET: 2009-02-04, kl 17:44:29 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Lite gott o blandat! :)

SKRIVET: 2009-02-03, kl 19:29:37 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

zzZzzZzleepy..

jag är så trött. tröttare än jag nånsin varit tror jag. igår kväll somnade jag klockan 9 efter att ha bytt blöja, klätt på ungen pyjamas och nattat honom. sen såg vi till kl 6,30. gjorde oss i ordning, knallade till dagis. o bara på vägen dit höll jag nog på att somna 4 gånger. sen hem igen, slänga sej på soffan under täcket för att "vila" en stund. det gick inte så som jag ville.

jag somnade visst, men skönt var det och jag tror det behövdes.

vaknade till liv runt 11 o då var det bara att göra sej i ordning för att åka ner till försäkringskassan och fixs med sjukintuget och all den där skiten. fick iaf veta att jag inte behöver få sjukpenning, utan jag får pengar från csn, som vanligt. känns faktiskt bra!

efter det tog jag bussen hem till mej och packade i ordning Luddes skötväska, och gick o mötte Ida. sen gick vi och hämtade en envis Ludde på dagis, som absolut inte ville följa med hem, vilket känns bra ändå när man tänker efter.. hellre det än en unge som hatar att va på dagis :) men han trivs iaf som fisken i vattnet :)

iaf, åter till ämnet, efter att vi hämtat ludde så gick vi hem till Ida för att hjälpa henne att baka tills i morgon, då Stefan blir 26.
Gick väl sisodär, blev några småkakor bara. Men bättre än inget!

Trollet mitt sitter här i knät o lyssnar på sin favoritlåt för tillfället :) Love lockdown med Kanye West, faktiskt riktigt bra låt de där!


Nä, nu ska jag lägga in lite bilder på Ludde o se om jag får tag på Sofies lillasyster Frida, o se om hon kunde hjälpa mej med designen på bloggen, vill oxå ha en fin som alla andra :)


Eller om det är någon annan som är haj på bloggdesign, så hojta till! :)


SKRIVET: 2009-02-01, kl 16:54:57 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

1 februari.

nu är snart helgen över, tack o lov! dagis för min luddefis i morgon, då kommer jag få soooova :) låter kanske ego, men jag behöver verkligen.

gårdagen var riktigt rolig, har inte skrattat så mycket på länge. drack abslout inte mycket, en öl och en cider. men det gjorde inget, sällskapet gjorde att det var kul ändå! det var jag, micha, danne, madde, pata, johan och hans kompis o så lill-micke! blev kalasbra! var dock hemma tidigt, blev ingen utgång för någon av oss, men det var rätt skönt att va hemma tidigt oxå! :)

i morgon ska jag till sjukhuset igen för EKG, måste kolla upp varför mitt hjärta beter sej så konstigt. ena stunden kan jag sitta i soffan och bara titta på tv, men hjärtat rusar som om jag sprungit maratonlopp typ. sen efter det kan hjärtat hoppa över ett slag, för att sen slå ett extra senare, som dessutom är mycket hårdare än vanliga slag och som får mej att känna som en kvävningskänsla. riktigt obehagligt!
pratade med sjukvårdsupplysningen om det igår, och hon trodde att det kunde vara ångestrelaterat. så får väl hoppas på att de är så, så att jag inte är på G att dö eller nåt, men som min kära pappa sa, "jag är alldeles för egen-kär för att dö nu", är väl lite likadant med mej själv är jag rädd ;)

i morgon efter min skönhetssömn på förmiddagen så ska jag försöka få arslet ur vagnen och rensa ur garderoberna och möblera om alla jävla kartonger. en del ska iväg till Sofie, så de blir skönt att bli av med dom. :)
sen på eftermiddagen ska jag ut och promenera med Jessica & Milo, ska bli skoj att se lille sötnosen!

Nä, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och gå och hämta tvätten som är kvar!


Ha det underbart! / Kram Sandra


Ludvig, du är verkligen mitt allt och lite till! Jag är så glad att du finns och gör mina dagar ljusare! JAG ÄLSKAR DEJ!