SKRIVET: 2009-03-31, kl 23:11:47 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kvällspromenad..

Ja det stämmer bra. Syster amanda kom hit idag för att sova över. :) har umgåtts lite o haft roligt. Hon är helnöjd eftersom Ludde lärt sej säga amanda, just idag oxå. :) Haha. O så nu framåt kvällen så blev vi lite rastlösa så vi stack ut på en timmes lång promenad, med Ludde nerbäddad i vagnen. :) det var nåt otroligt skönt. I morgon är det dagis för Ludde igen, och när han slutat för dagen så ska han till ida, o tillsammans ska dom ut till mamma o pappa o spendera dagen. Själv ska man storstäda o tvätta. Lagom kul. Men skönt att va barnledig så man får städa ifred. :) Ludde är inte så hjälpsam direkt ;) Haha. Nä nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis sen ska jag sova. Adjöken!

SKRIVET: 2009-03-30, kl 21:57:16 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Dagen som varit..

Sitter bänkad framför programmet spårlöst, rätt så intressant faktiskt. Luddemannen har inte somnat än, (panik..) Är ju dagis klockan 8 i morgon. Men det ska nog gå bra ändå, han bökar omkring i soffan o somnar nog när som helst. :) nu är det bara att hoppas att natten inte blir som i natt, Ludde vaknade typ en miljon gånger och bara grät o grät helt okontrollerat. Vad man än gjorde eller försökte med så skrek han bara. Halv tre hade han fortfarande inte somnat, så idag låg vi kvar bada två till klockan 10 o sov. Behövdes nog. Men vi har hunnit med att promenera lite o Ludde har lekt med rasmus, wilma o max. :) kul att se barnen leka ihop :) nästa vecka är det bestämt att jag, ida och Ludde ska åka till busfabriken :) tror nog att det kan bli riktigt kul. Hoppas bara att Ludde tycker att det är kul, men det tror jag nog. Nä, nu ska jag borsta tänderna o hoppa i säng. :) godnatt.

SKRIVET: 2009-03-29, kl 14:36:55 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Seg dag..

Ja idag är det en riktigt seg dag. Hittills har det inte hänt mycke alls. Ludde o jag har mest gosat o busat o nu sover han middag. Lite sent, men blir ju konstigt första dan när man ställer om klockan. För att få lite vettigt gjort idag så ska jag knalla ut på promenad med Ludde när han vaknat, måste till affärn me o köpa potatis. Tänkte laga torsk o äggsås till middag, mums :) får se om micha har lust med lite kaffe o skitprat nån gång under dagen me :) aja, det var nog allt för stunden. Skriver nog ett par rader ikväll.

SKRIVET: 2009-03-28, kl 21:59:14 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

God kväll..

Jaha, då var den här dagen snart över. Har varit en skaplig dag, har hunnit med att plocka i ordning bland Luddes kläder, plockat ner alla böcker o sånt i en kartong. Läser ju inte sådär våldsamt mycke nu för tiden, så jag kunde lika gärna plocka ner det tills flytten, o så har Ludde o jag tvättat lite idag igen, går mycke fortare o lättare när jag tvättar två gånger i veckan, o Ludde var lika duktig den här gången, hjälpte till som tusan, med att stoppa in tvätt i maskinen o sånt. Det är så kul att se hur glad han blir av att få hjälpa till med småsaker, o ännu gladare blir han ju när han får beröm oxå ;) min lilla going. Gullungen har varit på toppenhumör idag för övrigt, så det har blivit en del pussande o gos. Inget jag tackar nej till direkt. :) nä, nu ska jag hänga upp lite tvätt o sen blir de sängen. Ja just det, får inte glömma att gratulera emma till lilla flickan. Blev rätt snopen i morse när jag läste att hon fått, var ju ett tag kvar till beräknat! :) men kul iaf. :) kul när folk får bebisar :) aja, nog för ikväll. :) godnatt!

SKRIVET: 2009-03-27, kl 19:12:49 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Friday evening..

och jag har såååå ont i huvet.. dricker kaffe för fullt, men känns lika jävligt ändå. =/ trött är jag oxå. min uuuuuuuuuuuuuuuunderbara son är oxå svinsur och trött, vilken kul fredag kväll.

ska gå hem och bada och natta ungen och bara pusta ut.

sometimes it's pretty frustrating to be me!

Suck...

SKRIVET: 2009-03-27, kl 13:32:21 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Jävla skitväder..

ja det är ungefär så det känns idag, varför kan aldrig den där jävla vårsolen titta fram.. ååååh, man vill ju bara gå och gräva ner sej när det är sånt här väder. men det blir väl vår och sommar nån gång, framöver.. BLÄÄÄ!

Har nyss ätit frallor med min BFF, haha. Smakade bra! Luddefisen ska få sej en fralla han med när han behagar att vakna från sin skönhets-sömn.

Idag händer väl inte värstans mycket. Hem och röja ut skiten ur garderoberna och bädda rent i sängarna. Ska kolla om Amanda vill komma och sova över, tråkigt att va själv.. Ida är ju i stockholm och Ludde är ju inte till mycke sällskap. Haha.


Jäääjäää, vi får la se hur de blir! Ha de bra gott folk!

Hejsvejs!

SKRIVET: 2009-03-26, kl 14:26:27 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Nice Weather..

Ja det är det verkligen, man får ordentliga vårkänslor i kroppen, igen.. Fast man får väl räkna med att det kan komma mer snö, o den som kom sist har ju inte försvunnit än heller. Men iallafall. :)


Mitt hjärtegryn har varit hemma från dagis idag, han hade ingen som helst lust att gå upp klockan halv sju i morse så vi sov vidare. Men i morgon ska han gå hade jag tänkt. Märks på honom hur bra dagis är för hans del. Han är en helt annan unge när han varit hemma ett par dagar, sur o jävlig. Men det är väl sånt man får ta oxå :)


Blev ett kort inlägg med lite onödigt skit, men jag måste dra hem och städa!


Adios!

SKRIVET: 2009-03-24, kl 20:25:45 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Beslut.

Ja nu har jag beslutat att jag ska sluta röka igen. Rökte min sista cigarett vid 4 idag. Efter det går det varit helt stopp, men det går segt. Känner mej både seg och samtidigt helt hyper. Jobbigt. Men jag vet ju att det går över. Idag har Ludde varit hemma från dagis. Han har varit superduktiga killen o hjälpt mej att tvätta. :) gick så bra så. Förutom när vi skulle till tvättstugan första varvet då han störtade ner för trappan. :( i morgon är det 8-11 som gäller för Ludde på dagis, ska passa på att plocka o styra lite hemma under tiden o så blir det långpromenad när jag hämtat älsklingen på dagis, ska se om någon har lust att hänga på o promenera, är ju inte så kul att gå själv. Nä nu ska jag hoppa in i duschen. Hejsvejs.

SKRIVET: 2009-03-23, kl 13:41:00 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Ny vecka..

jahapp, ny vecka igen. tiden bara springer iväg tycker jag. men det är ju inte så mycket att göra åt. luddeskrutten är på dagis sen klockan 10 och jag ska gå och hämta honom runt halv fyra, är tänkt att jag ska hinna få lite gjort hemma under tiden, men det finns varken ork eller lust känns det som, haha.

igår var vi iväg till Örebro hela familjen, hälsade på morbror Roger som fyllde 50 år. var verkligen jättekul att se hur pigg och glad han var, han verkar trivas med tillvaron! :) efter det besöket gjorde vi nåt som inte alls var lika kul, men ändå viktigt. vi åkte ut till Längbro kyrkogård, där mormor, morfar och min morbror Thomas ligger begravda. Vi har inte varit där på flera flera år, vi var där strax efter att Thomas hade gått bort, 1992. men mamma klarade inte av att va där så vi blev inte kvar mer än 5 minuter.

den här gången gick det bättre, mamma grät visserligen, men jag tror det kändes bra för henne att äntligen åka dit. och det gjorde det även för min del, men samtidigt kände jag mej löjlig över att stå där och gråta, fast det kom en slags ångest över mej, man nästan skäms för att man inte är där oftare. fast det är en bit bort och jag har ju inte körkort så det är inte det lättaste att ta sej dit. men jag hoppas på att det blir skärpning från allas sidor o att vi åker dit minst ett par gånger om året, även om det bara är för att säga hej. usch, det blev jobbigt att skriva om det här! rundar nog av här...


"Jag hoppas att ni har det bra där ni är Mormor, Morfar och Thomas"

SKRIVET: 2009-03-21, kl 20:45:09 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Lördag kväll!

idag vaknade Ludde vid 8 och var på bushumör, kände mej någorlunda utsövd så vi klev upp och myste lite. Började göra i ordning i sovrummet med Luddes saker, har ju bestämt att han ska få ha sovrummet för sej själv tills vi flyttar, så han kan vänja sej vid att ha eget rum och sova själv där inne. hoppas det fungerar. själv får man ha sängen i vardagsrummet, men vad gör man inte för sin lilla sockertopp!? :)

och så har vi varit hos farmor o farfar och hälsat på idag, vi åkte med ida ut dit och fikade lite och kelade med deras nya hund Doris, jättesöt! Ludde var livrädd för henne, trots att hon inte är större än en fullvuxen katt, men när hon inte var i närheten så letade han ändå upp henne och skulle klappa henne. haha. han är söt mitt lilla bus :)


o nu så här på kvällskvisten så har Ludde varit o lekt med Nilo, hos Micha. O jag har pimplat kaffe såklart! :)
men nu står sovdags på schemat, så ska strax knalla hem. blir till att gå upp tidigt i morgon och göra oss i ordning, vi ska va i Örebro klockan två o Ida är ju ingen rallyförare på vägen direkt, mer pensionärs-körning på henne, hahaha. fast hellre det än att hon skulle köra som en blådåre! :D

Aja, säger väl Godnatt nu då!

Kram/Sandra

SKRIVET: 2009-03-20, kl 21:03:52 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Norrköping.

ja idag har jag vart en sväng till Norrköping, åkte med Jessica och Micha, var på HM, Lindex, Kappahl och Skopunkten! :) Fyndade verkligen, fick ihop två tröjor, ett par jeans, tre par strumpor, en ny armékeps, och ett par skor, alltihop till Ludde, plus två par skor till mej själv. Och det bästa av allt är att allt det där gick på under 500-lappen, känns skitbra!

Fick även hem Luddes nya jacka idag, dung snygg beige jacka i lite arméstil. Tycker ju att sånt är såå snyggt! :)


Sen har det väl inte hänt så mycke mer, ska strax hem och knoppa med min söta pluttunge! Skriver väl ett par rader i morgon!

Hejsvejs! :)

SKRIVET: 2009-03-18, kl 18:11:41 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Så här gick det visst..

straxt efter att jag slutat skriva i bloggen så slocknade Ludde, i Rasmus puff, med en riskaka i handen, hahahhaa. Så bra gick det..



Snutte..

SKRIVET: 2009-03-18, kl 17:53:01 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Nu är nog våren här...

ja nu känns det verkligen som att våren är på väg iaf. känns så underbart, vilken dag alltså. det är ju knappt så man vill ha jacka på sej :)


idag har vi varit hemma hos pia och grattat henne, tanten fyllde ju 48 idag. snart 50, höhöhö. nä nu ska jag inte va sån, jag lär väl hamna där en dag jag oxå ;)


lille skitungen har varit klantig mer än vanligt idag, ramlat, slagit i huvet och allt möjligt, beror nog på att han är trötter eftersom han är sjuk. men han vill ju inte sova middag heller, så nu sitter han och är nära på att somna hela tiden, men icke sa nicke, inget sova nu. då lär jag ha en unge som är vaken kl 11 ikväll, och det är lite väl sent, så jag ska försöka få honom att va vaken en timme till iaf innan han sover för kvällen ;) hoppas de funkar..


i morgon har jag planerat långpromenad om vädret är likadant som idag, ska ner till arbetsförmedlingen och fixa lite.. sen får vi väl vad dagen erbjuder.

och på fredag ska pappa och jag eventuellt till stan och handla lite och lämna in min nya mobil och sådär. tråkigt när man köper en dyr mobil och den är glapp från början =/ efter handlingen åker vi nog hem till mamma och pappa och är där över helgen, min morbror Roger fyller 50 på söndag, så då bär det av till Örebro och gratta honom, ska bli kul. Länge sen jag träffade honom, och han har ju inte träffat min lilla skrutt än, så det är väl på tiden :)


aja, det var allt för idag tror jag!

Hejsvejs! :)

SKRIVET: 2009-03-17, kl 19:48:35 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Känslor!

Humöret har varit på topp idag, våren är ju på väg fram nu. äntligen..
har gått låååång promenad idag med lilla älsklingen, eftersom han ändå var hemma från dagis. förkyld o eländig =/

och så fick jag ju sovmorgon idag, min lilla underbaring var förkyld-trött och sov ända fram till kl 11 i morse, var riktigt skönt, och samtidigt inte lika extremt som igår då skruttungen sov ÄNDA TILL KL 12:25. Antagligen på grund av att han är sjuk, kändes visserligen dumt att låta hela dagen gå till spillo, men det var väääääldigt skönt att sova, det ska jag villigt erkänna! :)

Var nere hos Vallonbygden och skrev på kontrakt på nya lägenheten idag, så den 1:a juni får jag nycklarna, känns bra att det är ett tag kvar så hinner man planera o fixa o dona lite mer än annars. förut har det typ rört sej om flytt inom 3-4 veckor. så det känns verkligen kalasbra.

I morgon händer väl inte så värst mycket vad jag vet just nu, har för mej att jag ska tvätta igen, fast är inte säker!? Just det, passade på att säga till på Vallonbygden om tvättmaskinerna i den tvättstuga jag tvättar i, nästan varenda gång som jag tvättat så är det ett eller flera små hål i både mina och luddes kläder, och det är ändå den nya utav maskinerna där nere, den gamla varianten tömmer ju inte vattnet som den ska så kläderna är helt genomblöta när man tar ut skiten. men nu blir det nog nya maskiner där nere :) hoppas på det! :)


Nä, om jag skulle spela lite "Vem Där?" med Rasmus, innan vi går hem och knoppar!

På återseende ! :)

SKRIVET: 2009-03-15, kl 14:16:38 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Nu ..

är jag så trött på allt gnäll och kommentarer, jag gör vad jag vill, när jag vill och hur jag vill, om någon av en händelse skulle ha missat det.... ?


(o nej, jag menar inte Ida..)



för övrigt så sög melodifestivalen igår, det är ju så man skäms åt dom, vore bättre om Sverige skippade skiten, vi kommer ju ingen vart iaf..




jaja, det var mitt gnäll för dagen!

SKRIVET: 2009-03-14, kl 21:11:26 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Hahahahahahahaha!

Jag gjorde ett test nyss, om vilken typ av mamma man är, resultatet blev väl sådär. Jag är tydligen Känsliga och sårbara mamman. hahaha!

Känsliga och sårbara mamman
Du är otroligt omsorgsfull och har en mycket bra känsla för vem ditt barn är.
Du påverkas starkt av ditt barns gråt, som skär i ditt hjärta. Om andra kommenterar din mammaroll tar du det verkligen på allvar och funderar mycket på vad de har sagt.
Goda råd: Ta det lugnt. Barn är starka. Tro på dig själv!


SKRIVET: 2009-03-14, kl 11:01:27 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Velig..

jahapp, idag är det lördag. fick sova till nio i morse för huliganen, tills att han hade skitit ner sej totalt. bara knalla upp o byta blöja o ge välling o klä på. sen gick jag över till micha o sitter här o dricker en kopp morgonkaffe. gott! :)

skulle ha följt med henne o johanna ut idag, men min ekonomi säger stopp tyvärr, visserligen hade jag inte behövt betala förrän den 20:e, men har en känsla av att det kommer bli tight nästa månad. så måste spara slantarna lite :)

ser fram emot festen den 30:e maj istället, tror det kan bli riktigt kul. ska se till att fixa leg tills dess oxå, har ju fortfarande inte efter snart 5 år fixat nåt. måste göra det nu :) haha

igår beställde jag hem inbjudningskort till dopet oxå, har inte bestämt datum än, så jag valde ett kort med en bild på Ludde på framsidan och sen är resten tomt, så jag kan skriva själv :), så nu är det bara att klura på vilka man ska bjuda, det blir ju familj o släkt o sen dom närmaste vännerna tror jag. o på måndag ska jag ringa prällen och boka kyrkan! kommer bli bra det där, även om det blir lite sent, men sen finns det ju dom som döper sej i vuxen ålder, så det är ju ingen katastrof direkt! :)


nä, nu ska jag dricka upp kaffet, för snart ska Ludde jag börja tvätta, usch o blä!


aja, skriver väl ett par rader senare kanske!

Ha det så bra! Kram

SKRIVET: 2009-03-13, kl 16:01:37 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fredagen den 13:e

jaha, då var det fredag igen. dagen har varit lugn och skön. har umgåtts med micha o danne. kul som vanligt! o nu vid halv fyra var jag och hämtade hem min lilla skitunge från dagis. :)


fick hem lite saker jag vunnit på tradera idag, är lite fundersam på märket Villervalla, vann en sprillans ny mössa därifrån i storlek 2-3 år, Ludde är 20 månader o kan knappt ha den. likadant med några av tröjorna därifrån, verkar va små storlekar.

aja, får väl fungera nu på våren iaf. :)


tog lite kort på micha och rasmus förut, o gjorde om lite på picnik-sidan, blev jättefina bilder :)

ska försöka banta ner mej några ton så jag o min fisunge kan ta bilder ihop oxå ;)


här kommer ett smakprov på bilderna. nu ska jag dricka kaffe innan jag går till affären o sen vidare till systeryster!



Hejdå!

SKRIVET: 2009-03-11, kl 18:42:26 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Färdig!

det blev inte alls som förväntat, blev mer grådassig i skallen, så jag ska färga över det i morgon med svart färg.
var ju värt ett försök iaf, färgen var inte dyr alls. michas färg blev iaf kanonsnygg, riktigt mörklila, men inslag av rosa!

just det, nu är dopsången bestämd iaf, tjöt som en gris när jag lyssnade på låten förut. kommer bli så fruktansvärt bra!


passade på att fota min skrutt lite oxå hemma hos micha, så här är några dagsfärska bilder..





Skriver mer i morgon!


Hejdå!

SKRIVET: 2009-03-11, kl 16:11:31 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Alien!

nu är jag snart alien färgad i håret, eller ja underhåret iaf. blir nog snyggt, ska ha svart över så det blir ju lite diskret iaf. :)

 

idag har det inte hänt så mycke, har varit och hämtat ut luddes puma skor på posten, passada jättebra, kommer han kunna ha både våren och sommarn :) och idag betalade jag även luddes nya jacka som borde komma nästa vecka. så nu är det bara en snygg armé keps eller en gubbkeps som saknas. min lilla pudding.


nä, nu ska jag fortsätta dricka kaffe.

Hej svejs!

SKRIVET: 2009-03-10, kl 11:54:44 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Lägenhet!

nu har jag tittat på min nya lägenhet, den var sååååå sjukt fin! I'm happy!



kommer bli fint!



Hej sålänge!

SKRIVET: 2009-03-08, kl 20:12:23 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Nöjd!

Dom hära skorna vann jag på tradera till ludde idag, för inte alls många kronor!

Jag är nöjd! :)

SKRIVET: 2009-03-08, kl 15:23:56 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Söndag eftermiddag!

nu är jag hemma hos micha o danne. vi blev bortbjudna på mat. gott. o skönt att slippa laga mat. blev kyckling i grädde. såå gott :)

så nu sitter jag här och snokar runt lite med en kopp kaffe. sitter och håller koll på en tradera auktion som slutar snart, hoppas jag vinner den. ett par dyngsnygga puma-skor till ludde i brun mocha och guld! :D men vi får la se hur det går, annars får jag ta o åka in till stan nån dag o handla skor åt lille kotten, dags för vårskor snart ju! :D


råkade nyss hamnade framför filmen Beawolf, såg visst bara slutet, men det verkar va en film värd att ladda ner, så jag får väl se vad jag kan fixa!



Annars då? Mjo, har planer på att dra ihop en tjejkväll snart, skulle va trevligt tror jag!


Aja, ciao
!

SKRIVET: 2009-03-07, kl 23:29:41 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

...

Ibland önskar jag att jag bara kunde gå o gömma mej för allt :(

SKRIVET: 2009-03-07, kl 14:49:01 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Gullefjun! ;)

SKRIVET: 2009-03-07, kl 13:26:56 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Promenix.

kom nyss hem till micha. vi var ute o gick en sväng, upp till pia o janne en sväng. hon är barnvakt åt leon så både han och ludde var med oxå, när vi närmade oss tegvägen så somnade självklart ludde i vagnen, så nu sover han gott inne i rasmus rum.

jag sitter o klurar lite vid dator o micha ser på tv, leon kryper omkring o jagar sladdar för fullt. :) mycket mer än så händer inte för tillfället. ska om en stund gå hem och städa i ordning lite, kanske se om det finns nån tvättid i morgon eller nåt sånt med. blir mycket tvättande när luddemannen äter själv. haha

o på måndag kommer nån teliagubbe och fixar hemtelefon, ska bli såååååååå skönt. tryggt att alltid kunna ringa ju :)


igår kväll var vi hemma hos mamma o dom o käka tacos, eller jag följde med pappa hem vid fyra typ och ida hämtade ludde på dagis och kom ut med honom senare. var riktigt trevligt tills det börja svullna och sticka i munnen som bara fan, det är nåt med tacos som jag reagerar på, kanske tomaterna? skumt iaf.


nä nu ska jag va social igen!


Goodbajs!

SKRIVET: 2009-03-06, kl 12:42:50 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fredag!

och jag sitter hemma hos micha, ovanligt va? haha

johanna är här med leon oxå, o han är lika gosig som vanligt... myyyys! :)



luddemannen är på dagis, ska hämta honom runt 2 o då ska vi följa med pappa o amanda till viberga o handla lite. :)


har betalt lite kläder igen från tradera åt min lilla smurf. jättefina kläder, billigt.


o ikväll blir det tacos hemma hos mamma o dom, mysigt när hela familjen är tillsammans o äter lie gott o så! ska bli trevligt!


Nä, ska ta mej en cigg o snacka lite mer skit med micha!


Adios!

SKRIVET: 2009-03-05, kl 21:13:22 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Naaan...

Är dagens nya ord som Ludde börjat med. Var o handlade förut. Köpte bananer. O det fick Ludde syn på. Så då ville han ha en ''naaan''. :) idag pratade jag med anne på vallonbygden, hon skulle boka en visning på min nya lägenhet, weii. Ska bli kul, tror nog att den är fin. Men är väl säkrast att titta på den först. :) luddisen var på dagis idag igen, som vanligt hade han inte tid att säga hejdå, utan satte igång att leka direkt. Mammas gullunge. I morgon ska jag lämna Ludde på dagis, sen ska jag skicka iväg lite tradera grejer. Sen framåt kvällen ska vi ut till mamma o dom o käka tacos. Ska bli trevligt. Ska se till att lägga ut lite bilder från de senaste dagarna o i morgon. Nu ska jag fortsätta se på lyxfällan o vika tvätt. Ciao.

SKRIVET: 2009-03-04, kl 18:31:52 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fjärde mars!

ska bara skriva en snabbis tänkte jag. :)


dagen har varit lugn o skön, ludde var hemma från dagis idag oxå. skönt att ha honom hemma ibland. men i morgon ska han nog få gå till dagis, eftersom han tycker att det är så kul.

sitter hos micha nu, ska snart knalla hemåt o bara slappa, rallemannen ska med hem o sova hos oss ikväll. ska bli kul. hoppas bara att det går bra. men det gör det nog.


aja, skriver väl ett par rader sen.


Hej sålänge!


SKRIVET: 2009-03-03, kl 16:56:16 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Jag snodde det här av Stina :)

Fyra tv-program jag brukar se:
Desperate housewives, 2,5 män, Simpsons och Greys Anatomy.


Fyra saker jag gjorde i går:
Åt mat, gick på promenad, drack kaffe med Micha, lekte med Ludde.


Fyra saker jag längtar till: 
Min nya lägenhet, sommar, sommarjobb och körkort.


Fyra som står på min önskelista: 
En till liten kotte (inte nu alltså), mer pengar, gå ner ett par kilon, körkort! :)


Fyra saker jag avskyr: 
Lögner, spindlar, snor och störiga människor.


Fyra saker jag tycker om att göra:
Umgås med mina vänner, gosa med min son, glo på internet, handla kläder.


Fyra saker jag åt i går:
Sallad, kakor, en banan och en smörgås.

Fyra bloggar jag utmanar:
miltonsmamma.blogg.se, lillatusselago.blogg.se, idaochkevin.blogg.se, theegogirl.blogg.se

SKRIVET: 2009-03-03, kl 16:46:39 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

- 090303

dagarna i mars springer på dom oxå. redan 3e mars. helsjukt. fast det gör väl inte så mycket egentligen. längtar tills jag får flytta ju. få göra i ordning igen o fixa med luddes rum ju, tjatar mycket om det. men jag tycker verkligen att det ska bli sååå kul. :)

- - -

har precis suttit och betalat lite saker från Tradera. så smidigt att köpa kläder åt ludde där igenom. får fina kläder till ett billigt pris. som nu, 8 st tröjor, varav hälften från Villervalla för 214 kr, med frakten inräknat. Det tycker jag är bra!


- - -

Idag var vi med pappa o mamma på lunchen, käkade på babylon och så följde vi med pappa när han skulle besikta bilen. o efter det åkte vi till banken så jag kunde sätta in pengar.

är lite tröttare än vanligt, men det beror nog på att jag inte tagit medicinen på ett par dagar, blir så himla konstig i magen av den, så jag tänkte prova hur det blir utan, men istället blir jag svintrött. en ond cirkel verkligen. vill varken ha ont i magen eller vara trött, men jag måste ju tydligen välja på nåt utav det. =/


I morgon ska jag till skolan och diskutera min skolplan, hur jag ska studera resten av tiden till sommarlovet. blir nog 75%, men jag tycker iaf att det är bättre än att inte plugga alls.



Nä, nu ska jag va social mot micha, och johanna som kom nyss!


Hej Svejs!

SKRIVET: 2009-03-02, kl 19:54:47 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Hemtelefon.

Ja, den 9e mars får jag hemtelefon. :) ska bli skönt som tusan. Känns tryggt att ha hemtele. Så vill du ha numret så säg till. :-) nu ska jag ner i tvättstugan igen. Hej hopp.

SKRIVET: 2009-03-02, kl 11:58:54 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Bra humör.

Ja idag är jag på riktigt bra humör. Ludde fick vara hemma från dagis idag o vi bara myser. Vi har hunnit med att knalla till affärn en sväng o handlat kaffe. O nu på lunchen kommer mamma upp en sväng o hälsar på. Känns som en bra dag. Men det absolut bästa hittills är att jag hade fått mail från Vallonbygden nyss. Lägenheten som jag vill ha är reserverad åt mej. :) kalas ju! Den ligger i samma hus som jag redan bor i, fast högst upp. En trea, likadan som jag bodde i förut. O hyran blir densamma som jag betalar för min tvåa. Känns såå bra alltså! Så 31 maj får jag tillgång till lägenheten. Kommer bli så bra. Fick dock inte göra inredningen i Luddes rum, det ville ida fixa :) o visst får hon det, jag är så dålig på idéer. Haha. Nu ska jag röka o sätta på kaffe :) puss hej.

SKRIVET: 2009-03-01, kl 22:40:37 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Sanningen.

Jag har legat framför tvn en stund nu o funderat lite, eller ganska mycke rättare sagt, delvis på grund av ett känsligt ämne som drogs upp i lördags. Jag tänkte på hur det egentligen var förut, innan jag blev mamma. Det är inte förrän nu, denna dag, som jag riktigt kan erkänna för mej själv o samtidigt känna att det är passerat o att jag faktiskt kan stå för det. Jag har i många år varit en stor plåga för många runt omkring mej, sårat många o samtidigt i en del fall varit helt medveten om att jag gjort det. Det gör ont idag att tänka på, hur fan kunde jag? En annan sak som jag faktiskt känner att jag typ måste skriva ner för att acceptera det är min slampighet. Under åren 2004, 2005 och 2006 var jag extrem. Förlåt mamma att jag skriver det här, men under dom åren låg jag med på tok för många. För mej kändes det just då som om att var intressant. Men idag inser jag att det enda dom såg mej som var en lättfotad, blåst blondin. O att jag egentligen sökte bekräftelse, om att jag var nåt att ha, att nån skulle tycka om mej, åtminstone för stunden. Det är sjukt att det blir så. Men det blev visst så. Sen i september 2006 blev jag gravid. O jag ska lägga korten på bordet, för min egen skull för att slippa känna ångest hela tiden, jag låg med 3 killar på 3 veckor. Det var därför jag inte visste vem som var bebisens pappa, o det är därför faderskap sutredningen fortfarande håller på. Så folks så kallade skitsnack var inte obefogat, inte för att det gav dom rätten till det. Men det är så det var, jag var en riktig slampa. Och graviditeten som för övrigt absolut inte var planerad fick mej att tänka om o det var den stora räddningen i mitt liv. Idag får jag den bekräftelse jag behöver, av min helt underbara son, jag vet att han älskar o behöver mej. O slampan finns inte kvar längre, nu blir jag i princip generad när någon säger ordet penis. Haha. Jag förstår om den som läser det här tycker att det är grötigt. Men jag var tvungen att skriva ner det jag kände just nu. Nu blir det sängen, ensam. Haha. Godnatt.

SKRIVET: 2009-03-01, kl 17:49:27 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Söndagen den 1:a mars.

Nu är helgen över snart. Den har varit mer innehållsrik än de senaste helgerna tillsammans. Tack gode gud för det. Idag har jag exempelvis haft Rasmus på besök. Vi var nere på lövdungen o käkade hamburgare o efter det gick vi hem till mej o spelade kort. Är sagt att han ska sova över här på onsdag. O funkar det för honom så han inte blir mammasjuk mitt i natten så går det utmärkt för min fel, å andra sidan så bor ju micha bara ett hus bort, så vill han hem så är ju inte det några bekymmer. Resten av dagen har vi bara slappat. Har gosat jättemycke med lilla Leon oxå, mys mys. Tills jag fick en stor spya mellan tuttsen. Haha. Ska snart klä på min lilla Ludde o gå ut på en kvällspromenad. Ha det så bra. Kram/Sandra

SKRIVET: 2009-03-01, kl 12:04:42 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Utmanad!


Jag har blivit utmanad av: miltonsmamma.blogg.se


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Snöa
3. Flicknamn: Sofia
4. Pojknamn: Sonnie
5. Yrke: Skolfröken
6. Färg: Sand(färgat)
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Spaghetti & köttfärssås
9. Sak i badrummet: Savetter
10. Plats/stad: Sundsvall
11. En orsak att vara sen: Snöstorm
12. Något man skriker: Satan
13. Film: Sandor/Ida
14. Något man dricker: Sprit
15. Band: Savage Garden
16. Djur: Spindel
17. Gatunamn: Stationsvägen
18. Bil: Subaro
19. Sång: Satisfaction



Jag utmanar: starloves.blogg.se, bahumbasfru.blogg.se, deiwen.blogg.se