SKRIVET: 2009-03-21, kl 20:45:09 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Lördag kväll!

idag vaknade Ludde vid 8 och var på bushumör, kände mej någorlunda utsövd så vi klev upp och myste lite. Började göra i ordning i sovrummet med Luddes saker, har ju bestämt att han ska få ha sovrummet för sej själv tills vi flyttar, så han kan vänja sej vid att ha eget rum och sova själv där inne. hoppas det fungerar. själv får man ha sängen i vardagsrummet, men vad gör man inte för sin lilla sockertopp!? :)

och så har vi varit hos farmor o farfar och hälsat på idag, vi åkte med ida ut dit och fikade lite och kelade med deras nya hund Doris, jättesöt! Ludde var livrädd för henne, trots att hon inte är större än en fullvuxen katt, men när hon inte var i närheten så letade han ändå upp henne och skulle klappa henne. haha. han är söt mitt lilla bus :)


o nu så här på kvällskvisten så har Ludde varit o lekt med Nilo, hos Micha. O jag har pimplat kaffe såklart! :)
men nu står sovdags på schemat, så ska strax knalla hem. blir till att gå upp tidigt i morgon och göra oss i ordning, vi ska va i Örebro klockan två o Ida är ju ingen rallyförare på vägen direkt, mer pensionärs-körning på henne, hahaha. fast hellre det än att hon skulle köra som en blådåre! :D

Aja, säger väl Godnatt nu då!

Kram/Sandra


Josefine

svar på kommentar- Jo vissa männsikor verkar inte tänka på att vissa saker faktiskt sårar :/ Men det är nog sånt man får leva med hehe. Va söt han är Ludde :)



PUBLICERAT: 2009-03-23, 15:27:17 | URL: http://jsoodeerberg.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: