SKRIVET: 2009-05-31, kl 20:06:52 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Efter mycket om och men..

Så har jag nyckeln i min hand. Tack som fan! Ska snart gå upp och titta lite, kanske bära upp nån blomma eller två :) God kväll.

SKRIVET: 2009-05-31, kl 18:46:52 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Jävla idioter..

Blev det nån jävla nyckel idag då som han lovade? Nä självklart inte. Först skulle jag få den fredag eller lördag, men inte då, såg inte en skymt av dom. Sen mötte jag ju honom utanför o då skulle dom bara städa klart så skulle han komma med nyckeln sen. Åååååh. Jag är så jävla arg rent ut sagt.

SKRIVET: 2009-05-31, kl 15:42:14 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Finally..

Pratade med grannen nyss. Dom håller på med sista städningen nu. Så jag får en nyckel så fort det är klart. Då är det bara att springa upp med massor med saker, så mycket som hinns åtminstone. Ska kolla om någon vill passa Ludde nån timme :)

SKRIVET: 2009-05-30, kl 17:01:32 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Olidligt..

Värmen är extrem. Det tar kål på en. Ludde verkar inte så imponerad av värmen heller, så nu ligger han utslagen på soffan och snarkar. Haha. Mitt lilla hjärtegryn. Trots värmen så har vi varit ute en bra stund idag, samtidigt som jag tvättat lite. Så nu hänger den rena tvätten ute på balkongen och torkar. :) Klockan är nu 5 och jag har fortfarande inte fått nån nyckel, börjar bli lite smått irriterad. Med tanke på att jag ska vara utflyttad och ha städat färdigt på måndag, kl 10. Hur fan ska jag hinna det?

SKRIVET: 2009-05-29, kl 19:48:51 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Aj aj..

Jag har så ont i min rygg idag. Gick ju vårruset igår. Gick jättebra. Var trött efteråt, men det hör väl till. Hade med mej Ludde fastän det var sagt att han skulle va hos micha. Men jag tycker nästan att det är skönare att gå med vagn, så han fick följa med iaf, och det funkade fint. Nu till annat, mötte mina grannar förut. Får nyckeln i kväll eller i morgon bitti. Ska bli så jävla kul alltså :) nä nu ska jag ta upp ungen ur badet. :) skriver väl när jag flyttat klart. Med lite bilder och så ;) pusskram.

SKRIVET: 2009-05-28, kl 09:35:40 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Thank God!

Jag har gått ner i vikt, enligt mamma och pappas våg så är det 6 kilo ner på ett par månader.
Nu är det bara att ge sej fan på att gå ner mer. Tack vare att jag slutat äta bröd och godis och sånt så funkar det!

Efter sommaren, hoppas jag på att ha gått ner minst 6 kilo till. Vad underbart det vore! :)

Vårruset ikväll då, är inte skit-peppad, är sååå hostig. Men det är bara 5 kilometer så det ska jag väl klara av.
Ludde ska vara hos Micha under tiden, blev så trångt med barnvagn förra året!

Nä, mer kaffe då!

Hej hopp!

SKRIVET: 2009-05-27, kl 19:32:01 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Födelsedag..

nu är födelsedagen snart över, blev en helt okej dag iaf. har fått blommor, pengar, hårfärg, ny parfym och pengar. duger fint åt mej. känns nästan bättre med pengar så jag kan köpa det jag verkligen behöver.

är ute hos mamma och pappa nu, är ju så fruktansvärt rörigt hemma inför flytten.
slängde ihop en jordgubbstårta, var smarrigt.

har oxå hunnit med att åka till stan och storhandla, åkte med pappa in. gick snabbt och smidigt. ludde skötte sej fin fint under tiden oxå, men han har ju sina bra stunder han med ;)

nä, nu ska jag inte va så där. han är helt underbar min son, men vissa dagar, så blir det bara för mycket. men det är inte ofta det blir så som tur är. ;)

Nä, nu ska jag kika vidare! :)

Kram Sandra

SKRIVET: 2009-05-27, kl 00:06:56 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Nappy Nappy Birthday..

.. to me. Då är man ett år äldre nu då. Hmm, vad önskar jag mej? Antirynkkräm kanske?

SKRIVET: 2009-05-26, kl 17:48:36 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Dagen före..

min födelsedag. jag tror jag spyr, dör ja allt som kan tänkas.

så här är det, att jag HATAR att fylla år, och har tyvärr hatat det sen jag fyllde 18. jag har ångest för att bli gammal, eller ja till och med äldre. jag vill verkligen inte. lägenheten är en stor röra eftersom jag flyttar i helgen, kan inte ta hem folk på fika i morgon heller bara därför. jag tror jag döööör lite grann.

har tack vare cp-dagen i morgon haft ångest hela dagen och gråtit och gråtit. känner mej alldeles tung i huvet.
inte nog med det så har jag haft en helt "underbar" (OBS! Ordet är skrivet med en STOR gnutta ironi)  trots-unge. Jag kunde ha betalat den som var frivillig att ta honom idag, jag har verkligen inte orkat idag. gnäll, och fejk-tjut och kastande med leksaker och slåss o hela baletten.

hoppas trotsen går över fort på lille herr Edengren. annars lär jag vara gråhårig vid årsskiftet.



Nä, nu ska jag slänga ungen i badet innan nattning.
Mitt försök att låta hotfull när jag skriver att "jag ska kasta ungen i badet" är från början misslyckat, då han tyvärr kommit på att bada är SKIT kul, och vill bada minst 3 gånger om dagen.



Nä, nu går jag hem!
Hej!


SKRIVET: 2009-05-25, kl 23:09:32 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Kan inte sova..

Nä, jag kan inte sova. Klockan är 23:00 och jag är inte det minsta trött. Det är ganska irriterande. Ska ju på möte i morgon på arbetsförmedlingen, känns ju inte som om det är lämpligt att vara övertrött då. Men det är bara att bita ihop och se glad ut. Såg förut att grannarna höll på att flytta. Vilket innebär att jag antagligen kan flytta in i helgen. :) Måste bara försöka fixa hjälp av någon så jag kan hämta hem sängstommen från Jocke. Sen har jag väl det som behövs, en ny soffa skulle inte sitta fel, men dessvärre skiter jag inte pengar :( Får bli något begagnat, sen framöver. Ska nog upp och hämta gardiner till köket hos syster i morgon, as fina, i brunt, beige och guld. Kommer bli skitfint tillsammans med den bruna tapeten i köket :) Kommer bli nice tror jag. Nä, om man skulle ta o lägga sej och stirra i taket en stund, lyssna på lillemans små snarkningar. ;) (måste bli bättre på att lägga honom i sin säng på kvällen, men just nu är det alldeles för mysigt att sova med honom ;)) Ja så kan det vara! Godnatt gott folk.

SKRIVET: 2009-05-25, kl 16:38:24 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fortsättning måndag..

sitter här med en mugg kaffe, smakar alldeles ypperligt. är hemma hos micha förstås, men säg nån som inte kunde räkna ut det!? Ida, min kära syster kom ju och stal mitt kaffepulver i lördags, när hon skulle till Gröna Lund, för att hon inte orkade köpa själv, haha. så jag får snylta på micha så länge ;)

åkte till stan runt ett förut, pappa var jättegullig och slkjutsade in mej, så jag slapp ta bussen in, var lite osäker på om jag skulle hitta hem till dom jag skulle till, men pappa visste precis var det låg så det tog inte lång tid alls innan vi var framme där. gick in, kollade lite på vagnen o sådär, betalade och gick ut till bilen, sen åkte vi hem igen, straxt efter två var vi hemma igen, och Ludde sov under hela färden, så allt gick snabbt och smärtfritt.
Ludde har provåkt i vagnen och verkar supernöjd, han kan ju sitta ordentligt och med bälte framför allt. tack och lov. så det inte blir någon mer RamlaUrVagnenPåNetto-Historia, usch vad hemskt det var..

För övrigt så har jag tvättat idag, tvätten hänger på tork på ballen, torkar fortast där tippar jag på ;) och självklart när jag hämtade sista tvätten så fick jag världens överraskning, STÖRSTA spindeln jag någonsin sett, större än dom två som var när micha och jag var i tvättstugan, herregud. som tur var så var det när jag skulle gå ut från källarn, så jag behöver inte möta äcklet nåt mer idag, åtminstone.. haha..

Nä, om man skulle ta sej en ciggis och sen gå hem och laga middag!


Adios!

SKRIVET: 2009-05-25, kl 10:44:32 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fullspäckat schema..

håller på och tvättar för fullt. gick åt idag kan jag lova!

sen vid tre bär det av till stan för att hämta Luddes vagn, det blir en Emmaljunga Scooter. Blir kalas de dära!



Nä, om man skulle byta tvätt då! :)

Hej!

SKRIVET: 2009-05-24, kl 18:11:29 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fortsättning söndag..

är fortfarande kvar ute hos mamma och pappa. ida och stefan kom hit för ett par timmar sen oxå. så vi har druckit kaffe, hoppat studsmatta och sånt. nu sitter hela familjen ute på grusgårn och rensar ogräs, ganska rogivande faktiskt.

ska alldeles strax slänga ihop lite köttfärssås och spaghetti och en sallad tror jag. :)

sen bär det hemåt, då är det bara att sätta igång och packa ner det allra sista, typ alla grejer i köksskåpen, men det är nog fort avklarat. till helgen flyttas det ju. weehoo!

fick några fina blommor av mamma, pelargoner. färdigplanterade och klara. ska försöka leta fram mina zink-krukor här så jag kan sätta ut på balkongen hemma. blir fint tror jag! :)

Nä, här kommer lite bilder från kolmården då! :)







Så där ja! Bilderna klara, finns mer men jag orkar inte lägga upp fler nu.

Och fler turer till Kolmården ska det visst bli i sommar! Ska bli kul!

Nu ska jag laga mat!

Skriver sen!


Hej!

SKRIVET: 2009-05-24, kl 10:20:56 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

God morgon!

är ganska nyvaken för tillfället, ludde gav mej sov morgon till kl 09,30 i morse, skönt. fast han vaknade till vid ett tillfälle i morse och skrek om täcke, haha. så det var bara att vända sej om och ge honom lite av täcket.

har ju sovit hemma hos mamma o dom i natt, danne var jättesnäll och skjutsade ut oss hit efter att vi kom hem från Kolmården. farmor och farfar kom ju hit igår kväll och så grillade vi, det var trevligt.

i morgon ska jag försöka tvätta på förmiddagen, har bokat tvättid den här veckan, men igår blev det inte nåt av de eftersom vi drog till Kolmården som sagt :) så nu behövs det verkligen tvättas. sen vid tre ska jag till stan och hämta luddes nya sittvagn, ska åka med bussen dit tror jag, om inte ida kan köra.

och nån gång nästa vecka är det bestämt att jag ska tatuera mej, är väl på tiden att jag gört, haha



ja, det var väl det jag hade att skriva om för tillfället. nu ska jag klä på min lilla underbaring och gå ut i trädgården och leka! 

Hej så länge!
 

SKRIVET: 2009-05-23, kl 08:46:59 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Äventyr..

Blev en tidig morgon idag, fastän att det är lördag. Men det gör inte så mycket. För idag ska vi åka till Kolmården :)

Ska bli så kul. Hoppas bara att Ludde tycker att det kul oxå! :)


Återkommer väl ikväll eller i morgon med lite bilder och så!


Ha en trevlig lördag! :)

SKRIVET: 2009-05-22, kl 10:22:02 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fredag förmiddag..

är hos micha en sväng, så ludde får leka med tindra, nilo och rasmus lite. jag har hunnit med att dricka 3 muggar kaffe. GOTT.

idag är det sagt att vi ska åka ut till mamma och pappa och grilla. ska bli trevligt, måste bara hem och ta upp kött ur frysen och lägga i marinad..


och i morgon ska jag baka utav bara helskotta. småkakor och bullar till på onsdag, =/ blir nog bra det där. gillar inte riktigt att fylla år längre, haha..



roligare nästa månad när min lilla lilla skrutt fyller två :)
har planer på att tatuera mej nästa månad, men vet ju inte riktigt vad =/ någon som har förslag?






Nä, nu ska jag va social.

SKRIVET: 2009-05-21, kl 16:45:59 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Fortfarande CP-förkyld..

och jag tror jag dör. jag mår så ynkligt... haha.


tänker ge upp skiten med att försöka fixa bloggen, den får se ut så här. jag fattar ju inget...


för övrigt är min morbror Bosse hemma hos mamma och pappa, och jag kan inte ta mej dit.





LIFE SUCK'S

SKRIVET: 2009-05-20, kl 18:50:48 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Idiotförkyld..

och jag hatar det. det finns nog inget värre. näsan är täppt, jag hör knappt vad jag själv säger, plus att det känns som om jag har ett rivjärn i halsen när jag sväljer och hostar. och jag får inte glömma den förbannade huvudvärken.. =/


har inte gjort mycket alls idag, pimplat hostmedicin, druckit kaffe för att hålla mej vaken, tagit en promenad med syster och till sist, precis nyligen varit till viberga och köpt sköljmedel, nu är vi hos micha. jessica är här oxå så ludde leker för tillfället med nilo. skönt om han tröttar ut sej lite så han somnar tidigt ikväll, höhö.


nu är jag tröttare än tröttast och tänker inte göra nåt mer för idag.


för övrigt så är det en vecka kvar till ännu mer kärring, fan.

och en vecka + några dagar till flytten. - jag längtar........

nä, nu ska jag snora vidare..



Adios!

SKRIVET: 2009-05-18, kl 14:42:44 | PUBLICERAT I: Sandras Gnäll

Jag stör mej på...

1. Folk som tror att allt hänger på att va smal för att man ska uppfattas som snygg. - Titta på mej, jag är både skit-tjock och skit-snygg :) HAHA.

2. Folk som skaffar barn och tror att det är nån jävla leksak och låter sej själv komma i första hand hela tiden. Skaffar man barn ger man i princip upp sig själv, eller ja. åtminstone jag. - Jag gör allt för min Ludde, att jag kan gå ut ibland ser jag bara som en liten bonus. HAHA

3. Folk som försöker bestämma över hur JAG ska göra. - Hmm, jag flyttade ifrån min mamma för att få klara mej själv, då behöver jag inte extra-mammor överallt. HAHA

4. Folk som inte kan acceptera att deras ex gått vidare.

5. Att jag aldrig har gott om pengar. - Men eftersom jag är sååå skit-snygg så kanske jag kan satsa på en karriär som prostituerad. Tåls att tänka på. HAHA

6. ATT MICHA DEN JÄVLA FLOHABBAN TJATAR PÅ ATT JAG SKA SLUTA SKRIVA NÅN GÅNG SÅ HON FÅR SPELA PÅ BETSSON, JÄVLA SURFITTAAAAAAA! HAHAHAHA



Det var väl vad jag hade att gnälla på den här gången. 

Hejdå!




SKRIVET: 2009-05-17, kl 12:23:18 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Usch och tvi fan!

Jag hatar överdrivet folk, som måste klanka ner på andra och hitta på en massa skit för att dom inte är nöjda med sej själva, och det skulle nog inte jag heller vara i den situationen.

Är hos syster och läser bloggar, blir förvånad varje gång man läser nåt skit. Folk växer fan inte upp.




För övrigt är jag skitnöjd med gårdagens melodifestival. Rätt låt vann verkligen, första gången sen 2004 då Ruslana vann.


I'm happy!

SKRIVET: 2009-05-16, kl 20:21:41 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

..........

Gott med grillat. Mätt och belåten ännu en dag. :) haha

Kom hem straxt efter 18.00. Tog det lite lugnt, gick över hit och lyssnade på skvaller om kryssningen.

Ska straxt hem och natta hjärtegrynet. Sen ska jag se på melodifestivalen tror jag.


Har i alla fall bestämt mej nu, NO MORE MR NICE GUY! I'm so sick and tired.

Men det kommer bli bra, det vet vi ju alla.. :)



Ska knalla hemåt då!


Hörs en annan dag..

SKRIVET: 2009-05-16, kl 15:26:30 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Landet..

Är ute på landet för tillfället, grillning står härnäst på schemat, ska bli gott.

Har stått och kastat ved, sövt en öööööövertrött unge och nu precis kollat på filmen om Victor - Den starkaste stjärnan.
Det är hemskt, och lämnar nog inte ens den mest iskalla människa oberörd.

Jag har bestämt mej för att inte ta en enda minut för given med mitt allt, min son. Man vet ALDRIG när livet tar vändning.
Och jag vill finnas där, oavsett när mitt hjärta behöver mej. Även om det är i 2 års ålder, eller när han passerat 50.



Jag älskar dej Ludvig, mer än du någonsin kan ana! Och det räcker tyvärr inte för att beskriva den kärlek jag känner för dej. Helt ovillkorlig kärlek.

Livet kanske inte blev som jag trodde, men jag är mer än tusen gånger nöjd över hur det blev, och kommer bli.

Come stop your crying, it will be all right
Just take my hand, hold it tight
I will protect you from all around you
I will be here dont you cry

For one so small,you seem so strong
My arms will hold you keep you safe and warm
This bond between us cant be broken
I will be here dont you cry


Why cant they understand the way we feel
They just dont trust what they cant explain
I know were different but deep inside us
Were not that different at all


Dont listen to them, cause what do they know
We need each other, to have and to hold
Theyll see in time, I know

When destiny calls you, you must be strong
I may not be with you, but you gotta hold on
Theyll see in time, I know


Well show them together cuz...

Youll be in my heart
I believe, youll be in my heart
Ill be there from this day on
Now and forever more

Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart always

Always...
Ill be with you
Ill be there for you always
Always and always
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Just look over your shoulder
Ill be there always




Ludvig, mitt allt..

SKRIVET: 2009-05-13, kl 12:34:58 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

2009.05.13

Jag tvättar och det är skiiiiiiiit tråkigt! Plus att jag rädd för att det ska hoppa fram nån spindel i tvättstugan. uuuuusch.
Lilleman sover för tillfället så jag passade på att flytta elen tills jag flyttar, ska maila lite snabbt till adressändring och fråga om jag måste ändra det oxå, men det borde väl inte behövas!?

Kom hem från mamma och dom i morse, vid sju. trött som ett as, tajt i näsan som en hönsröv tack vare att Sickan (katten) var tvungen att sova hos mej. plus ont i ryggen, ont i skallen och skav sår typ. delade soffa med ludde i natt, en tre-sits, skavfötters med en 2 åring, inget jag rekommenderar. hua, ska faktiskt bli skönt att sova i sin egen säng i natt. lär nog slockna tidigt.


snart birthday igen då, vill icke! vill inte bli gammal kärring, visserligen blir jag bara 23, men ändå. känns som om jag snart står med ena foten i graven. uuuusch. men det är väl bara att göra det bästa av situationen, eller nåt.

Nu ska jag köra ut vagnen med mitt underbara troll och gå till äckel-stugan igen!


På återseende...

SKRIVET: 2009-05-12, kl 19:06:42 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

2009.05.12

Halloj! Sitter hemma hos mor och far nu. Mathilda tjatade hål i huvet på mej förut om att jag skulle följa med hem och sova över natten, sagt och gjort. Nu är jag här.

Har varit nere i lekparken på centrum ett par timmar idag, var riktigt kul. Stora gungan var en hit tyckte Ludde ;)
Tog lite bilder som jag tänkte lägga ut här.

Har även checkat lite på Ikeas hemsida efter lite stuff som jag vill ha till nya lägenhet, men ont om pengar just nu, så det får bli lite i taget tror jag. :)

Nä, om man skulle sätta sej vid symaskinen och sy upp lite byxor då! :)


Bilderna tog visst lite tid att ladda upp, så jag tar det en annan dag!


Hej så länge!


SKRIVET: 2009-05-07, kl 20:29:44 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Mitt i veckan.

Kom nyss hem från en promenad till ICA, var och skickade iväg lite grejer. På vägen hem höll vi på att krocka med två ungjävlar på en moped. Men hann väja som tur var.

Har packat ännu mer idag. Snart fullt med kartonger i vardagsrummet, men snart flytt så det ska jag väl kunna leva med.

Varit på snigeljakt med Ludde och Ralle idag, var ju roande, hahahaha.



Aja, trött på vädret. Men det går väl över oxå!


Goodbye for now!

SKRIVET: 2009-05-06, kl 18:45:29 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

2009.05.06

Jag är sjukt trött. Mer än vanligt.

Sonen är på lite bättre humör än igår iaf, tack och lov!



En stor röra hemma, hatar tiden precis innan flytt. Usch!


Nu ska jag röka!

Hej!

SKRIVET: 2009-05-05, kl 19:38:20 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

2009.05.05

Jag är så trött på allt så jag spyr snart. jag har världens mest trotsiga, sura och gnälliga unge! Han tjuter för allt och ingenting skulle man kunna säga. Och det har pågått i några dagar. Usch och fy! Ingen dans på rosor det här inte..

Gårdagen bestod mest av packande, insåg igår att det är drygt 3 veckor kvar tills jag flyttar upp två våningar.. Så det var bara att sätta fart. Och det gick väl bra tills att dunderklanten Ludde ramlade på ett lock till en kartong och han fick näsblod. I båda borrarna.

Nog för att jag hade problem när jag var liten under pollensäsongen. Jag nös så mycket att jag ibland fick näsblod och då bara forsade det. Blod överallt typ.

Men igår var det värsta jag någonsin varit med om i hela mitt liv. Det var blod över allt, det bara rann ur honom. På golvet, på mina kläder, på honom själv och i kartongen där alla gardiner låg nerpackat. Bort till micha i ren panik, som fick ta ungen medan jag stod och försökte börja andas igen. Usch, det var hemskt. Kommer fortfarande lite blod eftersom han snorar så mycket, men det är mest gammalt torkat. Men ändå..

Idag skulle skrutten ha varit på hörseltestet som han missade när han var nyfödd, men eftersom han är så förkyld så fick vi skjuta upp det igen, han fick inte komma dit idag, eftersom förkylningar påverkar hörseln. Men har han väntat i snart 2 år så kan han nog vänta nån vecka eller så till...

Men han var iaf på dagis idag, mellan 8 och 11, men det var inte skitpoppis, han ville inte va kvar i morse, men det var bara att lämna honom och se glad ut.


Nää, ska väl ta hand om min lilla "muntergök"


Heeeeeeeeeeeeeeeeej!

SKRIVET: 2009-05-03, kl 21:17:48 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

2009.05.03

Halloj. Här sitter man framför tvn och Bloggar. Ida cyklade nyss hem. Vi har grillat och umgåtts. Trevligt. :) Hon fick oxå äran att bada med Ludde, eftersom det inte funkar när jag ska göra det. :( Idag har det varit rätt slött. Har tränat med micha igen, gick så där. Har sån fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen efter igår. Vet nästan inte var det gör mest ont. Haha. Sen har det väl inte hänt så mycket. Har varit och hämtat en annan vagn till Ludde, inte skitsnygg direkt, men såå mycket skönare att köra. Och det är ju huvudsaken. :) I morgon ska Ludde till dagis igen, efter en vecka med honom hemma så känns det som om både han och jag behöver va ifrån varandra lite. Så 8-11 är det som gäller i morgon. Jag ska under tiden försöka packa så mycket som möjligt. Ska försöka få tag på lite kartonger. Någon som har några till övers? Skulle behövas. Ska försöka våga mej ner i den läskiga tvättstugan och kolla tvättid i morgon oxå. Får se hur långt jag kommer, jag skulle själv tippa på att jag inte ens kommer innanför dörren innan jag ser nån megaspindel. Usch. Men jag måste ju tvätta, så jag får väl blunda eller nåt. Haha. Tacka fan för att jag får tvättmaskin när jag flyttar. Får jockes tvättmaskin ju, en liten toppmatad. Men det är ju absolut bättre än inget :) Nä nu somna lille fisen här. Ska lägga in honom i sängen. Ha en trevlig kväll.

SKRIVET: 2009-05-02, kl 21:14:05 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

2009.05.02

Kommer inte på någon roligare rubrik än så här. Haha. Sitter hemma och småglor lite på robinson. Är skittrött och seg. Behöver sova tror jag. Även fast jag fick sova hur länge som helst idag. Ska snart ta en promenad ner till östermalm, måste köpa cigg. Såg att dom snart va slut. Har börjat känna lite småångest över att flytta, det ska ju alltså bli jättekul och jag tror det kommer bli fint. Men det är så jobbigt med allt. Flytta upp allt skit och sen det jobbigaste, flyttstädningen. Jag hatar det verkligen :( men det är bara att se om Ludde kan va längre på dagis då så jag hinner allt på en gång. I morgon ska vi till vibjörnsparken, jag och Ludde. Så han får springa av sej lite. Sen på eftermiddagen ska vi grilla här tillsammans med ida. Blir skoj. Nä om man skulle ta o klä på Ludde och knalla iväg då. Godkväll.

SKRIVET: 2009-05-01, kl 21:03:12 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

1:a maj.

Maj, ny månad igen. Maj innebär att jag fyller år. Inte så där skitkul. 27e maj blir jag 23, ett år närmre kärring. Känns ju inte som om det hänt våldsamt mycke sen jag fyllde 22. Usch ja, nog pratat om det. Idag är min lilla skitunge något friskare. Gårdagen var ingen höjdare, sjuk som tusan. Och trött, vilket bara var bra eftersom jag var barnvakt åt rasmus, tindra och nilo. :) var inte många timmar och det gick kalasbra :) Idag har vi varit ute och promenerat lite. Jag har testat på wii fit hos micha, skitkul ju :) efter det följde vi med ida ut till mamma och pappa, Ludde var jättegnällig och ville bara va med mej. Är nyss hemkommen. Har ätit lite, och Ludde sover för kvällen. Ska snart lägga mej i ett varmt bad, ska bara kolla klart på jönsson ligan först ;)

SKRIVET: 2009-05-01, kl 00:12:04 | PUBLICERAT I: ✩ Vardagen

Valborg..

Blev visst barnvakt ikväll, funkar det med! :)

Fast min lilla underbaring är jättesjuk och inte alls på bra humör =/


Lite småtrötter, men funtar på att spela lite guitar hero ;)



Skriver i möra.



Natti!